wisla test napedow
wisla test napedow
Pochylenie terenu 30%
-
- Forum Audi A8
QUATTRO daje rade-w zimę z oponami toyo t1r (mieszkam w UK i nie inwestuje w zimówki-śnieg jest max 2 tygodnie w roku) miałem lepszy start na śniegu niż kolega focusem z zimowymi. Za łukach tylko musiałem się nauczyć tak brać zakręty, żebym nie musiał odpuszczać gazu, bo przy zdjęciu nogi z pedału od razu zapalała się kontrolka esp.
W deszczu na autostradzie przy dużych prędkościach 4x4 prowadzi się pewniej, niż np.S'ka.
W deszczu na autostradzie przy dużych prędkościach 4x4 prowadzi się pewniej, niż np.S'ka.
szoszon1983 pisze:QUATTRO daje rade-w zimę z oponami toyo t1r (mieszkam w UK i nie inwestuje w zimówki-śnieg jest max 2 tygodnie w roku) miałem lepszy start na śniegu niż kolega focusem z zimowymi. Za łukach tylko musiałem się nauczyć tak brać zakręty, żebym nie musiał odpuszczać gazu, bo przy zdjęciu nogi z pedału od razu zapalała się kontrolka esp.
Hej juz kilka razy testowalem rozne napedy na 4 kola i ten sam problem sie zawsze pojawia przy ruszaniu tak jak na tym filmiku brakuje dolanczanych blokad jak juz jedziesz nie ma sprawy ciagna wszystkie kola ale zeby ruszyc pod gore w ciezkich warunkach jak snieg czy bloto to dzieje sie to ze ciagna zazwyczaj tylko 3 kola albo 2 ale patrzac sie z drugiej strony to te cacuszka nie sa raczej dedykowane do jazdy w takich terenach pozdrawiam