Dokładnie tak miałem w omedze albo bardzo podobnie ale nie mogę sobie tej opcji przypomniec w D2 a była mi już potrzebna. Popatrze jeszcze i dam znać.Simone331 pisze:Na rancie drzwi pod zamkiem masz taki dzyndzelek. Jak przesuniesz go do góry wtedy masz blokadę.
[D3 06 ] Blokada drzwi tylnych przed otwarciem od wewn.
Tajco pisze:Tak. Ale jak zdjolem zaslepke to nic tam nie ma...blaszka. Nie ma wejscia na kluczyk zeby przekrecic:(
Hehe. Czasami zamki się odwraca ale z doświadczenia w audi to nie możliwe bo śruby by nie pasowały. Bardzo dziwne to jest u Ciebie. A masz to samo na lewych i prawych drzwiach?
Skoro jesteś ze słupska to jakiego koloru masz autko? Może się gdzieś mineliśmy? :d
Koledzy tak to powinno wygladac. Niestety u mnie nie przewidziano takiej opcji
A w ogole z ciekawosci, czy ktos z szanownych klubowiczow posiadajacych Audi A8 D3 ma tę blokadę.? Czy to tylko Ja jestem takim "farciarzem"
[ Dodano: 2012-12-06, 14:31 ]
Achh na ta okolicznosc onstrukcje obslugi sobie kupilem...Po POLSKU ooo i teraz madry bede - mozeee
BORN FROM JETS
Ja mam w obu tylnych drzwiach... dlatego mówiłem że fotkę strzelę.Tajco pisze:A w ogole z ciekawosci, czy ktos z szanownych klubowiczow posiadajacych Audi A8 D3 ma tę blokadę.? Czy to tylko Ja jestem takim "farciarzem"
Też mam dwójkę dzieciaków więc blokady przydają się jak najbardziej.
Aż mi się nie chce wierzyć że może być A8 bez tego :shock:
A może Long tego nie ma?... dzisiaj sprawdzę w Longu :roll:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning