[D3 ALL ] Demontaż listwy drzwi
[D3 ALL ] Demontaż listwy drzwi
Panowie a jak ściągnąć te listwy z chromem na drzwiach w A8 D3?
Ostatnio zmieniony 11 gru 2015, 08:04 przez tomciup, łącznie zmieniany 1 raz.
Quattro ponad wszystko!!!
Wyciąć ostrożnie nożykiem bo są przyklejone.tomciup pisze:Panowie a jak ściągnąć te listwy z chromem na drzwiach tylko w A8 D3?
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
-
- Super Klubowicz
Dokładnie, ale ja jeszcze podgrzałem opalarką i praktycznie sama zeszła bez uszkodzeńFOSS pisze:Wyciąć ostrożnie nożykiem bo są przyklejone.
Jest, ale ta dolna na samym dole drzwi, a ozdobna w środku klejonadenveco pisze:Na etce chyba widziałem że one są chyba wsuwane..
Pczester pisze:A kto poradzi jak zdjąć te listwy z auta które jest oklejone folią? Mam obawy że przy odrywaniu uszkodze folie na drzwiach 😑
A ten chromowy pasek nie jest oklejony ??
A jak z kolei ściąga się dolne listwy drzwi? Znaczy chodzi mi o dolną prawych przednich drzwi. Za bardzo odstaje prawie na całej długości przez co szparagi jest większa między górną częścią listwy a drzwiami i chciałbym zobaczyć co jest tego powodem. Znajomy mówił że może piachu się tam nasypało i dlatego... w sumie jak myłem auto na myjce typu karcher i jak strumień puściłem w te szczeliny między listwami a drzwiami to sporo syfu wyleciało, więc może i racja. Albo wyszła z jakiegoś mocowania lub aluminium się tam utleniania tak jak rdza i wypchnęło listwę.
-
- Super Klubowicz