![]() |
![]() |
![]() |
Jakiego zapachu używacie w swoich Audi ?
- stillbadboy
- Super Klubowicz
Ernest to chyba wunder manihunanen używaszernesto pisze:mi po wanilii zawsze chce się jeśćnie wiem czemu ale zawsze czuje chęć coś przekąsić

ja wczoraj tez walnalem wunderdałna exotic. fajny, egzotyczny, bede mogl jezdzic w japonkach w zimie

uzywalem tych w puszkach california scent - new car - odradzam - to smierdzi ...
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
Jak ktos nie jada czesto grochu i kapusty to całkiem długo sie utrzyma zapach zadbanej skóry. Do tego jeszcze istotne jest suche środowisko w aucie a nie zalegająca wilgoć która pieknie nam stechlizne rozsiewa 
Ja tam fotele w tym roku pare razy konserwowałem i mimo że czyms tanim to efekt jednak jest.

Ja tam fotele w tym roku pare razy konserwowałem i mimo że czyms tanim to efekt jednak jest.
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
Aktualnie mam WunderBauma power ale średnio mi pasuje, ładnie pachnie piniacolada. W sumie to i tak wszystko tymczasowe bo niedługo wypiorę całe wnętrze to będzie świeżej
Ciągle też szukam takich wsadzanych w nawiewy w sensie takie patyczki się wrzuca do nawiewu i piekny zapach. Kiedyś z niemeic takie dostałem i były trwałe.
![:]](https://a8team.pl/images/smilies/kwadr.gif)