części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[D2 00 4.2PB ] Faluje podczas przyspieszania

szafa001
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: szafa001 » 23 mar 2013, 15:25

zaczelo to sie tak: :P
kupilem ja za smieszne pieniadze, wlozylem w nia juz 7500zl!!! rozrzad byl nowy lecz zle zestrojone V, zostal on ustawiony wymienilem, przeplywke, podcisnienia swiece, oleje, hamulce zimmermany nawiercane, oleje liqu molly itp, i problem falowania pozstal! zrobilem czyszczenie wtryskow i nic!
podczas ruszania od zera z wcisnietym kick downem przyspiesza "raczkujac" podczas jazdy na biegu z gorki obrotomierz delikatnie spadajac na dol faluje, podczas jazdy pod gorke 3,4,5 bigiem na wszystkich duszac delikatnie gaz faluje, buczy cos w skrzyni9 na posotju gdy jest zapiety"D", olej spalony w skrzyni tak mniej wiecej to wyglada, spalanie kosmiczne 500zl/400km cykl mieszany

aaaa, zapomnialem napisac ze rowniez cale zawieszenie przod jest nowe gdyz okazalo sie ze nigdy nie bylo naprawiane hehe, oczywiscie TRW! generalnie nie polecam kupowac okazji, ja sie skusilem z tego wzgledu iz jest na esce, zawieszenie recaro itp miala przygode z banda na autostradzie, lewy bok byl malowany ale daaawno temu, ogolnie jest bardzo zadbana w srodku lecz nikt o nia nalezycie nie dbal tzn nie robil w niej nic! juz ja prawie dostalem ja do tego stanu ktory ma byc conamniej na 4+++ :) nowa juz nigdy nie bedzie! moze zaloze nowy temat w odpowiednim dziale i jak wyjdzie ladne slonce to pochwale sie fotkami :) zycze wszystkim milego weekendu
Ostatnio zmieniony 23 sie 2013, 10:15 przez szafa001, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D2 (1994 - 2002)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl