[ALL] Ile pali wasze monstrum ??
Tak w nawiązaniu do Grega (spoks, wiem że to żart), ale najbardziej w innych autach brakuje mi tej ciszy we wnętrzu, która jest w A8. Poezja.Greg pisze:To poldon jakiś komfort ma :mrgreen: sory na O.Tpebo pisze:Taczam się teraz poldkiem rodziców (tylko PB) i w temacie spalania mam bez zmian, komfort niestety... bez komentarza.
Jak się zapala "judasz" to tankuję i nie zastanawiam się ile pali ;-) (bo bym pewnie się musiał na tico albo cinkiego z LPG przesiąść) .............ale wydaję miesięcznie 400-500zł - ot i tyle pali.
ps Na parkingu przed robotą to jedyny samochód o pojemności czterech litrów,i nim będę jeździł :mrgreen: do pracy bo średnia ŻYCIA,wieku mężczyzn w Polsce wynosi 65 lat , tak więc pierdołami sobie głowy nie będę zawracał a żył rodzinnie i całą piersią do puki jest zdrowie i ochota..................a ja miałem zawsze ochote na AAAAAAAAAAAAA8888888888
tak wiec cyt.:"Starość nie radość ,młodość nie WIECZNOŚĆ" 8-)
ps Na parkingu przed robotą to jedyny samochód o pojemności czterech litrów,i nim będę jeździł :mrgreen: do pracy bo średnia ŻYCIA,wieku mężczyzn w Polsce wynosi 65 lat , tak więc pierdołami sobie głowy nie będę zawracał a żył rodzinnie i całą piersią do puki jest zdrowie i ochota..................a ja miałem zawsze ochote na AAAAAAAAAAAAA8888888888
tak wiec cyt.:"Starość nie radość ,młodość nie WIECZNOŚĆ" 8-)
- mateusz21864
- Forum Audi A8
To co ja mam powiedzieć o swojej nodze, jak mi pali 13l/100 w trasie ale ropki. :mrgreen:mateusz21864 pisze:moje cacko jak ja nim śmigam to nie schodzi poniżej 13 litrów PB na trasie no miałem rkord 12,5 ale jak tato nim jechał to aż przecierałem oczy wyszło mu 8,5 litra co poradze że mam ciężką noge
Ja mam 4.2 na parowniku bez sekwencji i ostatnio waliłem z katowic do wrocka autostradą A4.200 nie schodziło z licznika(pewna firma wymagała zawiezienia paczki na drugi koniec wrocławia małej paczki w 2 godziny od otrzymania jej) wiec wracając spalił mi 15l gazu.
Podkreślam ze nie sekwencja tylko zwykły parownik.W mieście pali 16-18l.
KOCHANE SAMOCHODY
Podkreślam ze nie sekwencja tylko zwykły parownik.W mieście pali 16-18l.
KOCHANE SAMOCHODY
krzyś
-
- Forum Audi A8