[D3 ALL ] Emblematy
- orkaskawina
- Super Klubowicz
[D3 ALL ] Emblematy
Witam
Od dłuższego czasu chcę kupić A8 4.2 v8 ale ostatnio zauważyłem że nie wszystkie audi na tylnych klapach maja oznaczenia a w ogłoszeniach opisane oczywiście " nie bite ", ostatnio oglądałem w austrii ale tam gość się przyznał od razu że miał jakąś przygodę.Czy audi wypuszczało w takiej opcji ????? Bo nie wiem czy się sugerować zdjęciami jak nie ma emblematów to wiadomo nie ma co jechać bo bite a tym bardziej że wycieczki po 1000 km do przyjemnych nie należą.
Od dłuższego czasu chcę kupić A8 4.2 v8 ale ostatnio zauważyłem że nie wszystkie audi na tylnych klapach maja oznaczenia a w ogłoszeniach opisane oczywiście " nie bite ", ostatnio oglądałem w austrii ale tam gość się przyznał od razu że miał jakąś przygodę.Czy audi wypuszczało w takiej opcji ????? Bo nie wiem czy się sugerować zdjęciami jak nie ma emblematów to wiadomo nie ma co jechać bo bite a tym bardziej że wycieczki po 1000 km do przyjemnych nie należą.
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
- orkaskawina
- Super Klubowicz
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Pytasz bezboleśnie dla odrywajacego czy dla auta? :-)shakal12 pisze:Mam pytanie jak bezbolesnie oderwac te oznaczenia samemu? czy oddac do lakiernika i niech sie tym zajma.
pozdrawiam
Poradziełem sobie sam, praktycznie bez żadnych narzędzi, ale paznokcie bolały ;-)
Jeżeli nie masz wystarczająco siły i mocnych paznokci możesz użyc cienkiego ale nie za ostrego narzędzia i koniecznie osłonić pokrywę szmatką, żeby nic nie poryswoać. Pozostałości kleju odrywałem na ile to możliwe ręcznie, a później tylko przemyłem benzyną ektrakcyjną - nie ma śladu.
Zeby pozbyc sie znaczkow na dobry poczatek proponuje uzyc opalarki ewentualnie suszarki :mrgreen: dobrze podgrzac emblemanty (cieply klej duzo lepiej puszcza). Do calkowitego usuniecia moze przydac sie to http://solutions.3mpoland.pl/wps/portal ... 3665398220 lub cos podobnego ;-)
Było: A4 B5 2,4 V6
Vectra 2,5 V6
A6 C5 2,7T
Jest: A8 D3 6,0 W12
GSX-R 600 K4
Vectra 2,5 V6
A6 C5 2,7T
Jest: A8 D3 6,0 W12
GSX-R 600 K4
Nie, jest to opcja bezpłatna.pebo pisze:Tak, i w salonie wersja bez oznaczeń jest za dodatkową opłatą (za zdjęcie emblematów chyba).IRONH pisze: Można było zamówić wersje bez oznaczenia modelu, silnika i jest to określone w specyfikacji w ASO.
ps przecież nikt ich nie nakleja i później ściaga :-) od razu nie są montowane
Z tego co wiem, to kiedyś było to za dopłatą (dlaczego, pomijam). Być może to się zmieniło. Może ktoś, kto pracuje w salonie nas oświeci.IRONH pisze:Nie, jest to opcja bezpłatna.pebo pisze:Tak, i w salonie wersja bez oznaczeń jest za dodatkową opłatą (za zdjęcie emblematów chyba).IRONH pisze: Można było zamówić wersje bez oznaczenia modelu, silnika i jest to określone w specyfikacji w ASO.
Bądź dobry jak chleb.
Według infoekspert (program do wyceny wartości rynkowej z podanymi cenami nowego wyposażenia ) jest to opcja bezpłatna. W konfiguratorze na stronie audi, przy D4 też jest to bezpłatna opcja.pebo pisze:Z tego co wiem, to kiedyś było to za dopłatą (dlaczego, pomijam). Być może to się zmieniło. Może ktoś, kto pracuje w salonie nas oświeci.IRONH pisze:Nie, jest to opcja bezpłatna.pebo pisze: Tak, i w salonie wersja bez oznaczeń jest za dodatkową opłatą (za zdjęcie emblematów chyba).
Jak pamiętam z cenników to już z 10 lat temu nic się za to nie dopłacało i nic w tym temacie raczej się nie zmieniło ;-)
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-