[D3 03 4.0TDI ] Wymiana nagłośnienia
[D3 03 4.0TDI ] Wymiana nagłośnienia
Witam szanowne grono
Chodzi mi po głowie wymiana nagłośnienia ze standardowego na BOSE a może B&O
czy ma to sens, a jeśli tak to co należy wymienić, same głośniki czy coś więcej?
Z góry dziękuję za pomoc
Pozdro
Chodzi mi po głowie wymiana nagłośnienia ze standardowego na BOSE a może B&O
czy ma to sens, a jeśli tak to co należy wymienić, same głośniki czy coś więcej?
Z góry dziękuję za pomoc
Pozdro
MMI 3G nie jest wymagane ale montaż B&O to i tak gruba robota... było już tu gdzieś opisane bardziej szczegółowo co trzeba zmienić i co dołożyć.Fiko pisze:B&O na pewno wiązałoby się z rzeźbą wnętrza i zmianą na MMI 3G
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
to zabieram sie za szukanie tematu bo mam w planie wymienic na B&O u siebie ;-)FOSS pisze:MMI 3G nie jest wymagane ale montaż B&O to i tak gruba robota... było już tu gdzieś opisane bardziej szczegółowo co trzeba zmienić i co dołożyć.Fiko pisze:B&O na pewno wiązałoby się z rzeźbą wnętrza i zmianą na MMI 3G
Live Fast Die Hard - Bad Boys for LIVE
-
- Super Klubowicz
B&O to wszystkie boczki, nowa maskownica deski, czywiście głośniki i maskownice subwoofera, 2wzmaki troche kablologi oraz kodowań i na deser CP w ASO ale ten dźwięk... B&O jest poezją
Piękno w parze z technologią.
Elektronika Audi lampy przednie full led dołożenie.
Elektronika Audi lampy przednie full led dołożenie.
sporo osob mowi ze sie nie opłaca i ze to robota tak skomplikowana ze nikt nie chce tego robić , tak wiec niech w ktoś oficjalnie napisze tu na forum co i jak to jest z tą przekłądką na B&O ??
szczególnie niech sie wypowiedzą osoby ktore mają wiedze tutaj prosze Pablo i Martinezza bo tak czytam ze koledzy wiedzą ale jednak nie opisali tematu
wiem ze JIMM przekładał wnetrze ale czy rowniez bebechy na B&O czy tylko wierzchnie okrycie ?
szczególnie niech sie wypowiedzą osoby ktore mają wiedze tutaj prosze Pablo i Martinezza bo tak czytam ze koledzy wiedzą ale jednak nie opisali tematu
wiem ze JIMM przekładał wnetrze ale czy rowniez bebechy na B&O czy tylko wierzchnie okrycie ?
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Patrząc po zdjęciach w jego galerii to nie ma B&O tylko Bose.chrisvtr pisze:wiem ze JIMM przekładał wnetrze ale czy rowniez bebechy na B&O czy tylko wierzchnie okrycie ?
http://www.a8team.pl/no-i-przyszla-kole ... vt5537.htm
no to podziel sie swym doswiadczeniem :-) , moze dla jednego nie ma sensu al dla innego jest ;-)PABLO200 pisze:Nie ma sensu odradzam
z doświadczenia
nikt nie pisal ze TYLKO 2G , ale ze wraz z wymiana na B&O trzeba zmieniac na 3G co jest nieprawdą ,PABLO200 pisze: Ktoś tu bzdury pisze że tylko 2G
moze zle sie wyraaziłem , pytałem czy wraz z wymiana wnetrza dokłądał B&O czy tylko wymieniał tapicerke samą ;-)123mielony pisze: Patrząc po zdjęciach w jego galerii to nie ma B&O tylko Bose.
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Dobrze się wyraziłeś.mnie chodziło o to że na zdjęciach Jacka ósemki nie widać aluminiowych maskownic głośników które były B&O czyli nic nie dokładał.Patrząc po zdjęciach w jego galerii to nie ma B&O tylko Bose.
moze zle sie wyraaziłem , pytałem czy wraz z wymiana wnetrza dokłądał B&O czy tylko wymieniał tapicerke samą