![]() |
![]() |
![]() |
[S8 D2 98 ] Kontrolki CAT i NAPĘD
[S8 D2 98 ] Kontrolki CAT i NAPĘD
Witam, dzisiaj gdy trochę przedmuchałem Audi bo się sucho zrobiło na drodze, zapaliła mi się kontrolka CAT a następnie ta od napędu ESP że wyłączone i na postoju nie było równych obrotów a podczas jazdy trzęsło trochę budą jak by opony były nie wyważone a są wyważone na 100% bo gdy zgaszę auto odpalę wszystko jest normalnie po paru przy gazówkach dalej to samo.
-
- Forum Audi A8
kontrolka cat
podpinam sie pod temat samochód po zatankowaniu i krutkim postoju zaczoł kulec na jeden cylinder podpiolem dzisiaj vaga i mam dwa błedy wypadanie zapłonu i drugi brak zaplonu na 3 cylindzre i tu moje pytanie ten trzeci cylinder to ma byc ten trzeci zaczynajac od lewej glowicy czy ma miec numer trzeci w kolejnosci zaplonu????i swieci sie cat
-
- Forum Audi A8
kontrolka cat
jeszcze jedno moje pytanie bo nie mam klucza do siwec bo jestem w wiedniu i robie to wszystko na chodniku teraz byłem i na tej cewce iskre mam a czy ten bład czyli brak zaplonu moze dotyczyc wtrysku paliwa czy tylko ma zwiazek z zapłonem????
-
- Forum Audi A8
kontrolka cat
klucz mam ori wiec jutro odkrece mam jeszcze jedno pytanie czy samochodem w takim stanie mozna jechac??? czy cos uszkodze
- tutenhamon
- Super Klubowicz