Audi A8 D2 4.2
Jak dobrze pamiętam to kupowałem tu, złego słowa nie mogę powiedzieć folia jest mocna i się nie rwie! http://allegro.pl/folia-okleina-carbon- ... 25630.html
Hej, w tym tygodniu wymieniłem tłumik i zamontowałem rozpórki pod autem, jeszcze jedna jest do zamontowania pod maską. Wymieniłem sobie obudowę filtra od polifta, co miała leżeć to się przydała! Z tłumika jestem bardzo zadowolony, przy spokojnej jeździe nie jest głośny, ale przy wyższych obrotach robi robotę! Już miałem kilka osób chętnych na niego (nie wierzą że za 450zł zapłaciłem za niego) Na razie tłumik zostaje tak jak jest na fotkach. Zastanawiam się jeszcze nad rozsunięciem rur na zewnątrz! Mam jeszcze pytanie do właścicieli A8 z silnikiem 3.3, jak byłby ktoś miły zmierzyć mi głębokość wnęki na akumulator, był bym bardzo wdzięczny! Jeszcze jedno jak komuś padnie automat, polecam włożyć manuala na pewno będzie zadowolony, gorzej z żoną jak ma hehe :mrgreen: i spalanie będzie mniejsze! :lol:
-
- Forum Audi A8
Kupiłem przyssawkę do szyb troszkę ją przerobie i będzie mocowanie do kamery :lol: Dźwięk jest super przy delikatnej jeździe jest cichy, słychać go dopiero jak sie depta po gazie. Mi się najbardziej podoba jak jadę na jedynce powolutku a z tłumika wydobywa się piękne bulgotanie :-P Za dwa trzy tygodnie będę wiedział co do malowania samochodu, mam nadzieje że w końcu doczeka się A8 nowego lakieru. Przejechałem prawie 60tys km, i jak na razie żadnych poważnych problemów z A8 nie miałem, wymieniłem kilka rzeczy mechanicznych: czujnik wałka rozrządu, wisko, uszczelniacz na wale, łożyska kuł, manszety, wymiana skrzyni choć pewnie jeszcze by chodziła ale nie mogłem się doczekać manuala hihi, reszta to wkład widzi mi się. Nie liczę klocków, tarcz, wahaczy(wymieniłem dopiero cztery na każdym był rok produkcji 97), olejów, filtrów. A mam jeszcze takie pytanko jak byście mieli malować A8 na jaki kolor byście pomalowali? Kolega minie namawia żebym zaszalał z kolorem ;-)
Adrian...wiec jak pytasz o kolor.... Masz ciemny srodek, wiec dla kontrastu wypadalo by jakis jasny kolor..... W przypadku A8 nie ma co szalec z kolorami, Ja bym proponowal bialy z duza doza perly i dach w piano black Bedzie bialo i perliscie.... bedzie zajebiscie Jest jeszcze bardzo awangardowa wersja kolorystyczna.... Nie wiem, ale mega podoba mi sie A8 w ostrej czerwieni.... kryzys wieku sredniego jeszcze przedemna ale rozwaz i taka opcje
O taki odcien bialego mi chodzi
Lub calkiem inaczej ale tez sympatycznie
O taki odcien bialego mi chodzi
Lub calkiem inaczej ale tez sympatycznie