Gradobicie - naprawa blacharsko-lakiernicza
Gradobicie - naprawa blacharsko-lakiernicza
Witam , moja ósemka po gradobiciu ,aż się płakać chce , co można zrobić z aluminium po gradobiciu ?
Ostatnio zmieniony 13 lip 2013, 10:15 przez ahadam, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam wszystkich klubowiczów , mam nadzieję że będzie miło w tym gronie i dowiem się coś więcej na temat mojego złotka
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
Powiem tobie że każdy blacharz mówi "bez problemu" a jak się za to zaczynają brać , to wtedy że raczej nie bo aluminium się rwie .Gabriel pisze:kilku gości jezdziło i ulotki za szyby wstawiało odnośnie naprawy blacharskiej takich uszkodzeń. Zapytałem właśnie o A8 zwracając uwagę ze to aluminium. Powiedział że bez problemu.
Wiem jak szukałem magika od blachy który wyciągnie mi tył ( po kolizji z lupo cofnął się o około 3 cm )
Na początku " nie ma sprawy ", a potem "sorry ale nie dam rady "
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
No masz rację. W gębie zawsze wszyscy mocni, a pózniej tłumaczenia "fachowców" łzy wyciskają ze śmiechu i z rozpaczy.mdamian pisze:Powiem tobie że każdy blacharz mówi "bez problemu" a jak się za to zaczynają brać , to wtedy że raczej nie bo aluminium się rwie .
Wiem jak szukałem magika od blachy który wyciągnie mi tył ( po kolizji z lupo cofnął się o około 3 cm )
Na początku " nie ma sprawy ", a potem "sorry ale nie dam rady "