Gradobicie - naprawa blacharsko-lakiernicza
- martinezzg
- Super Klubowicz
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
- martinezzg
- Super Klubowicz
Metoda termiczna czyli tez bezinwazyjna polega na podgrzaniu blachy do kilkudziesięciu stopni i po tym potraktowaniu jej niska temperaturą np.suchym lodem,ciekłym azotem lub co2. Szok termiczny powoduje że blacha wraca do swoich poprzednich proporcji i nie ma sladu na lakierze. Na pewno to sie tyczy zwykłej blachy ale wg mnie ta sama zasada zadziałac powinna i tez w alu.
Witam ,wycenili mi szkodę w AVIVIE na kwotę 4165 zł - śmiechu warte , miał ktoś podobny przypadek. Dodam że wszystkie elementy nadwozia (tzn. karoseria są uszkodzone ). Teraz czekam na kosztorys warsztatu który będzie to naprawiał .Pozdrawiam.
Witam wszystkich klubowiczów , mam nadzieję że będzie miło w tym gronie i dowiem się coś więcej na temat mojego złotka
ahadam, rób to bezgotówkowo . Ubezpieczalnie zawsze przycinają na wypłacie ubezpieczenia , a jak ty masz płacić to wtedy jak najwięcej żądają .
Daj auto do naprawy bezgotówkowej i tyle , warsztat załatwi resztę kasy za ciebie .
Daj auto do naprawy bezgotówkowej i tyle , warsztat załatwi resztę kasy za ciebie .
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Co miałeś z fizyki ?Apophis pisze:Metoda termiczna czyli tez bezinwazyjna polega na podgrzaniu blachy do kilkudziesięciu stopni i po tym potraktowaniu jej niska temperaturą np.suchym lodem,ciekłym azotem lub co2. Szok termiczny powoduje że blacha wraca do swoich poprzednich proporcji i nie ma sladu na lakierze. Na pewno to sie tyczy zwykłej blachy ale wg mnie ta sama zasada zadziałac powinna i tez w alu.