wporzo, zrobie Ci zdjęcie jak to wygłąda teraz jak wymienie to dam znaćApophis pisze:Unknown, Sugerujesz że CI auto wysoko stoi?? Jesli tak to ja chetnie przygarne spręzyny by dupe podwyższyc nieco
[D2 00 2.8PB/LPG ] Słabe sprężyny?
no to tak wygladał moj z tyłu:Apophis pisze:No qrcze ja szukam jak tu dupe zadrzec bo siadła już a ja lubie wozic graty w kufrze więc bardzo chetnie przygarne wyższe springi Więc czekam na focie
połowa baku, butla gazowa i paczka kafelek podlogowych w bagazniku
a dla chetnych porównanie spreżyny z eski do spreżyny zwykłej:
Zwykła spręzyna ma 31cm natomiast z "s" ma ich 27cm
Wydaje mi się, że także ma grubszy drut o ok 1mm.
Jak wiadomo, tył siedzi, przód też wysokością nie zachwyca ale jak dzisiaj zobaczyłem d2 która jest o ok 4 cm wyższa od mojej to mi kopara opadła. Wracałem z wczasów i na stacji paliw podjeżdża jego mość i się pyta, czy dobrze mi się lata na takiej glebie, pogadałem z nim chwile i pojechał a ja zostałem z dylematem co jest nie tak z moją. Nie wchodzi w grę sportowe tylko ori a nawet może być lekko wyższe. D2 2.8 lpg ośka z 2000. Przód 3 zielone jedna biała a tył 3 czerwone, to raczej nie takie samo zawieszenie więc, panowie ratujcie. Jak wywalę czerwone i wsadzę normalne to pójdzie wyżej czy te czerwone to tylko twardsze a wysokość ta sama?? Dzwoniłem dzisiaj do sklepu i gość nie był wstanie mi powiedzieć czy do 2.8 pasują od innych silników a już, że od Q to na pewno nie. Zgłupiałem bo jedne aukcje piszą, że pasuje np 4.2 a na innych, że nie.
PS czytałem temat i nie ma stanowczych odpowiedzi, może ktoś pomoże. Idąc do sklepu chciałbym wiedzieć o co pytać i czego szukać konkretnie
[ Dodano: 2018-03-31, 22:31 ]
w najwyższym punkcie oba nadkola auta są ustawione na 71 cm. jak jest u was??
dodam, że stoi na 245/50/18",
PS czytałem temat i nie ma stanowczych odpowiedzi, może ktoś pomoże. Idąc do sklepu chciałbym wiedzieć o co pytać i czego szukać konkretnie
[ Dodano: 2018-03-31, 22:31 ]
w najwyższym punkcie oba nadkola auta są ustawione na 71 cm. jak jest u was??
dodam, że stoi na 245/50/18",
A,B,B+E,C,C+E, ADR + Cysterny, HDS
Zawsze w drodze, od motocykla po ciężarówkę
Zawsze w drodze, od motocykla po ciężarówkę