Potrzebuje PraWEJ poduszki pod silnikiem i migdzie nie moge znalesc to jest wersja LOng na allegro jest tego duzo. Nr Katalogowy 4L0199381 a wszystkie sa 4EO powiedzcie jest roznica moge zalozyc ta 4EO? czy nie bardzo. A i jak zapalila mi sie kontrolka od silnika gdzie pokazuje ten Blad to aUTO miomentalnie zrobilo sie slabsze po skasowaniu wszystko wrocilo do normy
[ Dodano: 2013-07-10, 17:58 ]
4lo 199 381 tak mi powiedzieli w serwisie ze taki jest nr katalogowy
na allegro sa tylko 4E0 199 381
podejda te
[D3 03 4.2MPI ] Poduszki pod silnikiem
-
- Forum Audi A8
[D3 03 4.2MPI ] Poduszki pod silnikiem
Ostatnio zmieniony 11 lip 2013, 08:15 przez maniek99729, łącznie zmieniany 1 raz.
Z tego co wiem poduszki silnika nie występują z zamiennikach a więc pozostaje tylko kupno używki z Allegro (moim zdaniem słaby pomysł) albo nowej w ASO.
Nowe oferowane poza ASO pochodzą pewnikiem również z ASO i jeżeli komuś się to opłaca i sprzedaje taniej niż ASO detalicznie to znaczy, że albo kupił po dużych rabatach albo kupił ale okazała się nie potrzebna i sprzedaje ze stratą aby tylko się jej pozbyć ;-)
Nowe oferowane poza ASO pochodzą pewnikiem również z ASO i jeżeli komuś się to opłaca i sprzedaje taniej niż ASO detalicznie to znaczy, że albo kupił po dużych rabatach albo kupił ale okazała się nie potrzebna i sprzedaje ze stratą aby tylko się jej pozbyć ;-)
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
-