![]() |
![]() |
![]() |
[D2 ALL ] Przyciemnianie szyb
-
Świstak.
- Forum Audi A8

[D2 ALL ] Przyciemnianie szyb
Witam. Ile kosztuje przyciemnienie szyb w a8 ?
Ostatnio zmieniony 04 sie 2013, 22:35 przez Świstak., łącznie zmieniany 1 raz.
- 123mielony
- Super Klubowicz

- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
- 123mielony
- Super Klubowicz

- Masa
- Super Klubowicz

Ja.placilem 700zl za.cale.cena taka bo podwujne szyby gdyby byly zwykle to polowe taniej folia przyklejana bez wyciagania plastikow z.tylu max ciemna z przodu odcien jasniejsza od dwuch lat nic sie nie dzieje a mam dwa male smerfy ktore lubia robic pejzaze na szybach jedenej zeczy tylko zaluje ze nie dalem z przodu max ciemnej foli
-
Gość
- 123mielony
- Super Klubowicz

Co do producenta foli to się nie wypowiem ale to jakaś amerykańska folia,podobno od 10lat na tej samej foli robią.Ara$ pisze:jedno i drugie123mielony pisze:Pytasz o producenta foli czy o % przyciemnienia?Ara$ pisze:jakie folie dałeś
A co do siły przyciemnienia to cały tył jest zrobiony 5% przepustowości światła a przednie boczne 50% przepustowości światła.Szyby wyjmują z ram do klejenia bo jak to właściciel stwierdził klejenie na samochodzie to nie jest profesjonalne wykonanie zadania,jeśli ma dać gwarancję to muszą szyby zdemontować.
-
Gość
123mielony, Ten global ktorym robi mój kumpel w Legnicy to właśnie amerykanska folia. Sory ale profesjonalne oklejanie szyb wykonuje się własnie na aucie a wyciągają ci co nie potrafią. Naście już lat doświadczenia mego kolegi daje mi na te branżę spory pogląd 
D2 ze względu na swoje wyjątkowo trudne do oklejenia drzwi jest problematyczne i bez malego przyrządu nie da sie okleić szyb na aucie. Ten przyrząd można nabyć w firmie global w USA lub zrobić sobie samemu :mrgreen:
D2 ze względu na swoje wyjątkowo trudne do oklejenia drzwi jest problematyczne i bez malego przyrządu nie da sie okleić szyb na aucie. Ten przyrząd można nabyć w firmie global w USA lub zrobić sobie samemu :mrgreen:
- 123mielony
- Super Klubowicz

Nie znam się na tym zacytowałem tylko to co mi powiedział właściciel firmy.Apophis pisze:Sory ale profesjonalne oklejanie szyb wykonuje się własnie na aucie a wyciągają ci co nie potrafią. Naście już lat doświadczenia mego kolegi daje mi na te branżę spory pogląd
Ja auto postawiłem o 9 rano i o 15 miałem gotowe.
-
Ara$
- Super Klubowicz

jak tak patrze na ceny to rzeczywiście niezłą cene miałeś123mielony pisze:Co do producenta foli to się nie wypowiem ale to jakaś amerykańska folia,podobno od 10lat na tej samej foli robią.
A co do siły przyciemnienia to cały tył jest zrobiony 5% przepustowości światła a przednie boczne 50% przepustowości światła.Szyby wyjmują z ram do klejenia bo jak to właściciel stwierdził klejenie na samochodzie to nie jest profesjonalne wykonanie zadania,jeśli ma dać gwarancję to muszą szyby zdemontować.
- 123mielony
- Super Klubowicz