[D2 ALL ] Przyciemnianie szyb
[D2 ALL ] Przyciemnianie szyb
Witam. Ile kosztuje przyciemnienie szyb w a8 ?
Ostatnio zmieniony 04 sie 2013, 22:35 przez Świstak., łącznie zmieniany 1 raz.
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
- 123mielony
- Super Klubowicz
Ja.placilem 700zl za.cale.cena taka bo podwujne szyby gdyby byly zwykle to polowe taniej folia przyklejana bez wyciagania plastikow z.tylu max ciemna z przodu odcien jasniejsza od dwuch lat nic sie nie dzieje a mam dwa male smerfy ktore lubia robic pejzaze na szybach jedenej zeczy tylko zaluje ze nie dalem z przodu max ciemnej foli
- 123mielony
- Super Klubowicz
Co do producenta foli to się nie wypowiem ale to jakaś amerykańska folia,podobno od 10lat na tej samej foli robią.Ara$ pisze:jedno i drugie123mielony pisze:Pytasz o producenta foli czy o % przyciemnienia?Ara$ pisze:jakie folie dałeś
A co do siły przyciemnienia to cały tył jest zrobiony 5% przepustowości światła a przednie boczne 50% przepustowości światła.Szyby wyjmują z ram do klejenia bo jak to właściciel stwierdził klejenie na samochodzie to nie jest profesjonalne wykonanie zadania,jeśli ma dać gwarancję to muszą szyby zdemontować.
123mielony, Ten global ktorym robi mój kumpel w Legnicy to właśnie amerykanska folia. Sory ale profesjonalne oklejanie szyb wykonuje się własnie na aucie a wyciągają ci co nie potrafią. Naście już lat doświadczenia mego kolegi daje mi na te branżę spory pogląd
D2 ze względu na swoje wyjątkowo trudne do oklejenia drzwi jest problematyczne i bez malego przyrządu nie da sie okleić szyb na aucie. Ten przyrząd można nabyć w firmie global w USA lub zrobić sobie samemu :mrgreen:
D2 ze względu na swoje wyjątkowo trudne do oklejenia drzwi jest problematyczne i bez malego przyrządu nie da sie okleić szyb na aucie. Ten przyrząd można nabyć w firmie global w USA lub zrobić sobie samemu :mrgreen:
- 123mielony
- Super Klubowicz
Nie znam się na tym zacytowałem tylko to co mi powiedział właściciel firmy.Apophis pisze:Sory ale profesjonalne oklejanie szyb wykonuje się własnie na aucie a wyciągają ci co nie potrafią. Naście już lat doświadczenia mego kolegi daje mi na te branżę spory pogląd
Ja auto postawiłem o 9 rano i o 15 miałem gotowe.
jak tak patrze na ceny to rzeczywiście niezłą cene miałeś123mielony pisze:Co do producenta foli to się nie wypowiem ale to jakaś amerykańska folia,podobno od 10lat na tej samej foli robią.
A co do siły przyciemnienia to cały tył jest zrobiony 5% przepustowości światła a przednie boczne 50% przepustowości światła.Szyby wyjmują z ram do klejenia bo jak to właściciel stwierdził klejenie na samochodzie to nie jest profesjonalne wykonanie zadania,jeśli ma dać gwarancję to muszą szyby zdemontować.
- 123mielony
- Super Klubowicz