![]() |
![]() |
[S8 D2 00 ] Skrzynia w trybie awaryjnym
http://www.bimmerboard.com/forums/posts/567872
Tutaj znalazlem cos na ten temat i ze niby nie jest kompatybilny z 71141
Tutaj znalazlem cos na ten temat i ze niby nie jest kompatybilny z 71141
Dzwonić do Krakowa czy Warszawy?
I ogólnie to potrzebuje fachmana znajacego się bardzo dobrze na tych samochodach zeby mi to przepatrzyl od góry do dołu wycenił i zrobił wszystko co ja boli (duzo tego nie zostalo ale juz mi brak czasu i sił) najlepiej w okolicy Krakowa (zawias lekko puka i obroty na jalowym delikatnie faluja, rano ciezko pali - cofa sie paliwo, no i ta biedna skrzynia - do góry zmienia biegi ladnie, moze niektore troszkę wolno, przy kickdownie ladnie, ale przy hamowaniu silnikiem z 5 na 4 szarpie)
Znacie kogos takiego?
I ogólnie to potrzebuje fachmana znajacego się bardzo dobrze na tych samochodach zeby mi to przepatrzyl od góry do dołu wycenił i zrobił wszystko co ja boli (duzo tego nie zostalo ale juz mi brak czasu i sił) najlepiej w okolicy Krakowa (zawias lekko puka i obroty na jalowym delikatnie faluja, rano ciezko pali - cofa sie paliwo, no i ta biedna skrzynia - do góry zmienia biegi ladnie, moze niektore troszkę wolno, przy kickdownie ladnie, ale przy hamowaniu silnikiem z 5 na 4 szarpie)
Znacie kogos takiego?
No jakbyś ze skrzynią wybierał się do Wa-wy to ja mogę zająć się tą twoją eSą... ale w Warszawie ;-)BzQ pisze:Dzwonić do Krakowa czy Warszawy?
I ogólnie to potrzebuje fachmana znajacego się bardzo dobrze na tych samochodach zeby mi to przepatrzyl od góry do dołu wycenił i zrobił wszystko co ja boli....
Znacie kogos takiego?
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-