Ja też mam taką nadzieję, że w końcu się gdzieś spotkamy...w czwartek myślę podjechać na gadulca do Foss'a ale jeszcze do niego nie dzwoniłem bo myślę ,że będzie to późnym popołudniem :-/Lukas134 pisze:mam nadzieje ze przy okazji ogarniemy jakiegos spota )
![]() |
![]() |
A8 D3 4.0 TDI by Lukas134
-
- Forum Audi A8
Ok dzięki za info ale mam rozumiec że te plastikowe obudówy masz wyjęte, czy tylko to zdjęcie z montażu i obudowy są założone?Lukas134 pisze:Czarny8800, sluchaj czy daja czy nie to nie mam pojecia :-) odczuc nie odczuwasz za mala roznica pewnie :-) cos tam daja napewno gorzej nie bedzie :-) czy w benzynie czy w dieslu to zawsze cos da :-) ja kupilem w dobrej cenie wiec okazja bo normalnie cos ok 250 sztuka :-))
JIMM, to ciesze sie ze wszystko super :-) jak bys potrzebowal cos jeszcze do oswietlenia masz nr :-) mam nadzieje ze przy okazji ogarniemy jakiegos spota :-))
JIMM, Napewno będzie okazja w jakimś niedługim czasie
minus4, dziękuję bardzo
Czarny8800, nie nie
obudowy są cały czas założone, zdjęcie akurat jest z montażu
nie może być bez Nich
wiesz ile by tam było syfu
powiem Ci szczerze, że ostatnio dolewałem płynu do wspomagania i musiałem zdjąć obudowę to po 3 tys km było już pełno tego syfu i trochę przeczyściłem
dużo więcej łapie tego wszystkiego niż zwykłe filtry 
Auto troszkę zbrzydło od ostatnich zdjęć gdyż narazie zdjąłem obniżenie
powiem, że auto strasznie straciło na praktyczności po założeniu tego obniżenia, zdaje się dużo nie obniżyłem bo przód ok 4cm tył ok 1, ale na sporcie mało jeździłem bo często przycierałem, a na comforcie nad rzeką już miałem też problemy gdzie niegdzie i tak dumam, że chyba audi zostanie na zawieszeniu takim jak jest dopóki nie zmienię felg
Bo mam Corvettę, która jest mega twarda i pewnie zrobię tak, że Vetta będzie niska bo ją obniżyłem dodatkowo i z czasem na większym kole i tam ani komfort ani wysokość podwozia nie będzie istotna, a w audi będzie praktyczne
Ale często zmieniam zdanie dlatego nie sprzedaje obniżenia i narazie czeka w domu
[ Dodano: 2013-09-14, 17:52 ]
I tak jak mówiłem często zmieniam zdanie
ostatnio delikatnie znowu obniżyłem przód w moim A8 i jakoś tak jeździłem, ale trafiły się dystanse i odrazu szybki telefon do FOSSa i zamawiamy
no i dzisiaj przyszedł dzień montażu i dystanse zamontowane plus minimalnie przód w dół 
a oto mała foto relacja
1. Dystanse w komplecie
![Obrazek]()
2. H&R
![Obrazek]()
3. Przygotowanie powierzchni tarczy
![Obrazek]()
4. Przygotowanie powierzchni felgi
![Obrazek]()
5. Dystans na aucie
![Obrazek]()
6. Przód przed założeniem
![Obrazek]()
7. Tył przed założeniem
![Obrazek]()
8. Przód po założeniu
![Obrazek]()
9. Tył po założeniu
![Obrazek]()
10. Efekt finalny
![Obrazek]()

minus4, dziękuję bardzo

Czarny8800, nie nie

Auto troszkę zbrzydło od ostatnich zdjęć gdyż narazie zdjąłem obniżenie

[ Dodano: 2013-09-14, 17:52 ]
I tak jak mówiłem często zmieniam zdanie

a oto mała foto relacja

1. Dystanse w komplecie
2. H&R
3. Przygotowanie powierzchni tarczy
4. Przygotowanie powierzchni felgi
5. Dystans na aucie
6. Przód przed założeniem
7. Tył przed założeniem
8. Przód po założeniu
9. Tył po założeniu
10. Efekt finalny
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce a8team.pl
Co do felg to akurat tylko takie mi sie podobaly i takie 18 proste piecioramienne :-)) inne nie wchodzily w gre tylko oryginalne :-) a 17 nie zaloze bo za male sa na d3 :-) ale ciesze sie ze Ci sie nie podobaja bo jak by sie kazdemu podobaly to bym nie chcial jezdzic na nich bo kazdy by mial takie same 
Dystanse mam z przodu 20mm tyl 25mm:-) ale jeszcze dokupić musze 30mm i protestować czy wejdzie :-))

Dystanse mam z przodu 20mm tyl 25mm:-) ale jeszcze dokupić musze 30mm i protestować czy wejdzie :-))
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce a8team.pl
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz