[D3 04 3.0TDI ] Problem z parktronic, włączanie
[D3 04 3.0TDI ] Problem z parktronic, włączanie
Witam forumowiczów. Mam pytanie odnośnie systemu parktronic. Posiadam auto od 3ch dni i mam pytanie czy aby włączyc ten system potrzebny jest jakiś przycisk, czy powinno samo działac. Jest możliwość że tego systemu tam nie ma pomimo że są czujniki w zderzakach ? chyba że to zaślepki :oops:
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Podepnę się
Czy nie da się w tym aucie by parktronik przedni załączał się automatycznie przy małych prędkościach wg mnie to jest trochę kulawe rozwiązanie że za każdym razem trzeba pamiętać kliknąć guzik jak dojeżdżam gdzieś na parking żeby się załączyło ustrojstwo - może idzie to jakoś przeprogramować a nic mi o tym nie wiadomo ;-)
Czy nie da się w tym aucie by parktronik przedni załączał się automatycznie przy małych prędkościach wg mnie to jest trochę kulawe rozwiązanie że za każdym razem trzeba pamiętać kliknąć guzik jak dojeżdżam gdzieś na parking żeby się załączyło ustrojstwo - może idzie to jakoś przeprogramować a nic mi o tym nie wiadomo ;-)
Z Audi były: A8 D2 2.8 A8 D3 3.7 A2 1.4 A8 D3 4.2 A4 B7 2.0PB A8 D3 3.0PB Obecnie A8 4.2 lift oraz A2