[D2 ALL ] Kolor
[D2 ALL ] Kolor
Hej, jak wam się podoba taki kolor? Kolega kupił taką na części i nie mogę się zdecydować, myślałem o czarnej ale może ten też będzie fajny. Ciekawe jak wygląda na żywo. :lol:
Ostatnio zmieniony 08 wrz 2013, 13:31 przez adrian949, łącznie zmieniany 1 raz.
Swoją zostawiam na zawsze, zamienić chce zderzaki maskę drzwi, klapę, błotniki. I wtedy pozostanie do pomalowania wnęki i dach, błotniki tył. Ten też mi się widzi, inny mniej spotykany ;-)Apophis pisze:Chcesz zmienić swoją czy nabyć drugą? Jak zmienić to odradzam a jak nabyc druga to już twoj wybór Kolor jest ok ale czerń i silver jak dla mnie są na 1miejscu
Adrian chcesz zmienić kolor? Ja też nad tym myśle ale to u mnie może być tylko tak. Odświeżam lakier czyli maluje całą na taki srebrny jaki mamy obecnie i następnie oklejam ją Plastidipem na inny,tymczasowy kolorek. Ja bym nie zmieniał na granat bo sporo straci z prestiżu auto. No chyba że chcesz miec cichociemny kolorek
Na Fl kolego, fajnie jak by się trafiła czarna. Najwyżej poczekam może się trafi. :-/Simone331 pisze:preFl czy Fl?adrian949 pisze:zamienić chce zderzaki maskę drzwi, klapę, błotniki.
Tu sprawa bardzo dyskusyjna, bo jak to się mówi jeden woli ogórki, drugi ogrodnika córki.adrian949 pisze:jak wam się podoba taki kolor?
Kolor, to kwestia dyskusyjna. Każdy ma swój gust. Ważne aby się Tobie podobał. Moja poprzednia A4 była w tym kolorze i osobiście mi się nie podobała. Kupowałem patrząc na stan a nie na kolor, ale niedługo potem kupiłem drugą A4 srebrną i tamtą oddałem żonie. Kupując A8 to od razu wiedziałem czarna lub srebrna, mi to auto w innym kolorze nie podoba się.
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz