części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Mandatyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!

Linkownia, ciekawostki, pogawędki nie tylko związane z Audi A8 i nie tylko związane z motoryzacją.
HugoAcze
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: HugoAcze » 26 lip 2013, 11:10

Nie ma co się dziwić jak jego dieta wyglądał w stylu piwo+obiad+krata ;-)
Nie było opcji żeby mu to zeszło. Ja mam swój alkomat i kiedyś dmuchnąłem sobie z rana po przebudzeni( dzień wcześniej grilla miałem ), nie pamiętam już ile wydmuchałem ale po ponownych próbach w ciągu 1,5h miałem już schodzące, wypiłem piwko na kaca i przez następne 3 h miałem rosnące :roll: . Po tych 3 h w końcu się ustabilizowało. :-)

Hesher

Post autor: Hesher » 10 wrz 2013, 16:46

musze sie przyznać ze mialem w angli 6pkt i w niemczech 2pkt w czerwcu tego roku znikly w polsce czyste konto staram sie nie przeginnac.
kiedys to robilem test z jazdy 4 godziny po niemieckiej autostradzie i raz pojechalem 90km a drugi raz 80km/h i raptem rożnica w koncowym rozrachunku wyniosla 15 minut , nie warto sie spieszyc

Gość

Post autor: Gość » 10 wrz 2013, 18:43

No ale po niemieckiej autostradzie ja robiłem test 140 i 200 i wyszło sporo lepiej :) Wiadomo że nie o czas jazdy chodzi tylko o pozapierd...sobie na autobanie. ;-)

Awatar użytkownika
daro72
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: daro72 » 13 wrz 2013, 22:37

Jeśli chodzi o mandaty to musimy się troszkę uważać. Pracuję teraz koło firmy która zajmuje się uzbrajaniem nieoznakowanych radjowozów i nie tylko. Na naszych drogach niedługo pojawi się 5 czarnych opli insignia turbo i około 8 czarnych superbów w najmocniejszej wersji. Jeden z opli ma już tablice więc podaję numer LZ 49613. Następne będą w miarę możliwości jak założą tablice. Na razie się z tego miejsca wynoszę ale postaram się wstawić jak najwięcej ich wstawić.
Dążenie do doskonałości.

Malinowy
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Malinowy » 13 wrz 2013, 22:53

Niewiesz gdzie bedą latał te szybkie auta?

Awatar użytkownika
Fiko
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Fiko » 13 wrz 2013, 23:16

Brakuje jeszcze by tirówki miały fotoraday. Serio, nie tędy wg mnie droga

Awatar użytkownika
gtfan
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: gtfan » 14 wrz 2013, 00:50

Malinowy pisze:Niewiesz gdzie bedą latał te szybkie auta?
Wszędzie kolego, wszędzie.. :-(
http://regiomoto.pl/portal/aktualnosci/ ... go-regionu
Four rings to rule them all

Awatar użytkownika
daro72
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: daro72 » 16 wrz 2013, 18:27

No i rodzinka się powiększa. Do opli dołączyło jeszcze 3 w tym jeden srebrny. Skodzian jest już chyba ponad 10. Wszystkie ciemne i na razie oprócz tego jednego opla bez rejestracji. Te Ople przychodzą do nich chyba gołe i oni wszystko do nich montują. Ponoć zajmują się także motocyklami policyjnymi, a także nawet dla straży miejskiej. Oznakowane radjowozy także tam ogarniają.
Jak coś się zmieni w sprawie rejestracji, a będę tamtędy przejeżdżał to dam znaka.
Dążenie do doskonałości.

Awatar użytkownika
Marecki
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Marecki » 16 wrz 2013, 21:26

Na krajowej ,,ósemce'' na odcinku Budzisko-Zambrów(woj. podl) lata nieoznakowany Mitsubishi Evo X :evil: . Trzeba uważać już kilka razy miałem Evo na ogonku. :mrgreen:

Awatar użytkownika
Flash
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Flash » 16 wrz 2013, 22:16

Marecki pisze: już kilka razy miałem Evo na ogonku.
Na szczęście nie był na tyle szybki żeby Cię dogonić ;)

Awatar użytkownika
Marecki
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Marecki » 16 wrz 2013, 22:17

Zgadza się :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Gość

Post autor: Gość » 17 wrz 2013, 10:55

Jak ja sie ciesze że juz tam nie mieszkam :)

Awatar użytkownika
audik
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: audik » 17 wrz 2013, 12:37

gtfan pisze:
Malinowy pisze:Niewiesz gdzie bedą latał te szybkie auta?
Wszędzie kolego, wszędzie.. :-(
http://regiomoto.pl/portal/aktualnosci/ ... go-regionu
Jakoś wybitnie nie lubię wszystkich "łopli insignia ", i to wcale nie policyjnych. Większość kierowców to, regionalni kierownicy przedstawicielów handlowych i mini biznesmeni . Jedni i drudzy uważają , że mają mega wypasioną limuzynę i są królami na szosie :-/
no i "ni mom" A8 :/

uszek
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: uszek » 27 paź 2013, 04:59

Koledzy dostałem pismo ze przekroczyłem predkość o 22 km o godz 3.25. W tym czasie pozyczyłem bratu auto, jechał z kolegą i dwoma dziewczynami, był gdzieś na weselu. Nie mam możliwości dojscia który z nich jechał, sami też nie pamietają (z nich dwóch). Co mam dalej zrobić bo ja nie mam pojecia.
Dlaczego mam płacić 500 zł jak mogę 200zł, znów czego mam płacić 200 i brac punkty na siebie jak nie jechałem a oni mówią ze nie wiedzą? Co dalej z tym zrobić.
Jedynie wiem ze to zdjecie musiało być zrobione od tylu bo tak jest tam ustawiony fotoradar w przeciwnym kierunku co ich droga do domu.

adrian949

Post autor: adrian949 » 27 paź 2013, 09:29

uszek pisze:Koledzy dostałem pismo ze przekroczyłem predkość o 22 km o godz 3.25. W tym czasie pozyczyłem bratu auto, jechał z kolegą i dwoma dziewczynami, był gdzieś na weselu. Nie mam możliwości dojscia który z nich jechał, sami też nie pamietają (z nich dwóch). Co mam dalej zrobić bo ja nie mam pojecia.
Dlaczego mam płacić 500 zł jak mogę 200zł, znów czego mam płacić 200 i brac punkty na siebie jak nie jechałem a oni mówią ze nie wiedzą? Co dalej z tym zrobić.
Jedynie wiem ze to zdjecie musiało być zrobione od tylu bo tak jest tam ustawiony fotoradar w przeciwnym kierunku co ich droga do domu.
Kolego skoro pożyczyłeś samochód bratu, to on jest odpowiedzialny za samochód w tym czasie. Coś jest nie tak jak nie pamiętają który w tym czasie kierował, może byli pijani. Dlaczego ty masz płacić i brać punkty skoro ty nie jechałeś. Jak brat nie pamięta kto kierował niech wyskakuje z pięciu stówek. Rada na przyszłość więcej bratu nie dawaj samochodu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na każdy temat”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl