![]() |
![]() |
[D2 01 4.2PB/LPG ] Odblokowanie radia
-
- Forum Audi A8
[D2 01 4.2PB/LPG ] Odblokowanie radia
Witam mam mały problem zle wpisałem sobie kod do radia tak ze mi zablokowało ze tylko je włącze i napis zablokowane i nie moge wprowadzic pinu . Wloczylem radio zostawiłem ma okolo 45 minut i nic nie pomogło tylko nie wiem czy miałem miec włączony zaołon czy wyciągnac kluczyki i właczyc radio. Znalazłem opis zeby właczyc radio i zostawic zrobilem tak po 45 min. przyszedłem bylo wlaczone ale nie dało sie wpisac pinu wylaczylem i właczylem radio i nic PROSZE O POMOC 
Ostatnio zmieniony 10 paź 2013, 21:50 przez mariuszjp100, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A8
Kolego czekasz około 60min i wpisujesz kod. Ja ostatnio tak robiłem Pozdromariuszjp100 pisze:To tylko włoczyc radio zostawic i po godzinie juz normalnie bedzie mi działało wybirranie tych cyfr bo teraz nawet nie reaguje tylko wlaczyc i wyłaczyc mozna.I po godzinie jak przyjde bedzie właczone radio to powinno działac ? Nie wyłaczac go jek przyjde zeby wpisac pin?
-
- Forum Audi A8
Z tego co wiem w navigation plus to nie działa ;-)marcin1122333 pisze:jest latwiejszy sposób trwa 2 min, przyciskamy rownoczesnie przyciski dx i fm1,2 na wylaczonym radiu trzymając je wlanczamy radio i trzymając czekamy później wpisujemy kod jeżeli dobrze pamiętam 1,2,3,4 zatwierdzamy również trzymając dx i fm1,2,pozdrawiam