Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Bzdura to jest jak i te światła... Kazdy z nas najlepiej wie że zimówki sa na zimę i jej szczególne białe coś Wiadomo że jak spadnie pierwszy śnieg to sie zakłada i nie ściąga za tydzień bo znowu na plusie jest ale jesli mamy np grudzień i dalej jest ciepło to po co szlifowac zimówki jak letnie sa w tym przypadku zwyczajnie lepsze. Rozsądny kierowca wie co trzeba robić a nałozony obowiązek i tak nie zmusi wielu do założenia zimówek jak ich nie stac etc.
- orkaskawina
- Super Klubowicz
Odebrałem autko od Pana Piotra z Lpg-forum
Zaprowadziłem auto aż do Bytowa by wymienić wtryskiwacze gazowe na Baracudy, zregenerować dwa reduktory Niko , powymieniać przewody od gazu, wystroić dobrze autko.
Jestem pozytywnie zaskoczony fachowością, oraz czystością zakładu. Auto nie sieje błędami na gazie,
Banan z twarzy nie schodzi :-)
Zaprowadziłem auto aż do Bytowa by wymienić wtryskiwacze gazowe na Baracudy, zregenerować dwa reduktory Niko , powymieniać przewody od gazu, wystroić dobrze autko.
Jestem pozytywnie zaskoczony fachowością, oraz czystością zakładu. Auto nie sieje błędami na gazie,
Banan z twarzy nie schodzi :-)
No quattro no fun
Mimo iż deszcz pada idę umyć niunie :-)
Podczas przepalania niuni w garażu podniosłem maskę z ciekawości. Zastanowiło mnie syczenie. Okazało się że luźna opaska była na przewodzie zasilającym prawa listwę wtryskową lpg, Nieszczelność w przewodzie zaślepiającym podciśnienie lewej listwy wtryskowej oczywiście trzeba było wymienić zaślepkę i założyć nową opaskę.
LPG uszczelnione, niunia umyta i odkurzona.
Podczas przepalania niuni w garażu podniosłem maskę z ciekawości. Zastanowiło mnie syczenie. Okazało się że luźna opaska była na przewodzie zasilającym prawa listwę wtryskową lpg, Nieszczelność w przewodzie zaślepiającym podciśnienie lewej listwy wtryskowej oczywiście trzeba było wymienić zaślepkę i założyć nową opaskę.
LPG uszczelnione, niunia umyta i odkurzona.
- orkaskawina
- Super Klubowicz
Założone zimówki-na parkingu pod domem. Ładne nawoskowane 17 błyszczą sie jak psu jajca w przeciwieństwie do czarno-matowych letnich 18
CO do felunku plany na przyszłość to takie że 17calowe zimówki raczej po tym sezonie do smieci na nastepny sezon beda 18calowe zimówki a na lato 2015 nowe felunie Brock RC25 18lub 19cali w czarnym połysku z polerowanym frontem
CO do felunku plany na przyszłość to takie że 17calowe zimówki raczej po tym sezonie do smieci na nastepny sezon beda 18calowe zimówki a na lato 2015 nowe felunie Brock RC25 18lub 19cali w czarnym połysku z polerowanym frontem