Witam;
Po drobnej kolizji nie działa mi distronic - tempomat wcale się nie załącza. Magik elektronik stwierdził że wcale nie może połączyć się z distronikiem. Czy jest na forum ktoś z Warszawy co ma wiedzę jak to odpalić lub zdiagnozować czy ten radar padł i idzie do wymiany oraz go później ustawić. Z wielką chęcią się spotkam. Aso Rowiński krzyczy 700 zł za ustawienie inne Aso odsyłają do Rowińskiego.
Dzięki.
![]() |
![]() |
[D3 03 4.2MPI ] Uaktywnienie distronica, regulacja
[D3 03 4.2MPI ] Uaktywnienie distronica, regulacja
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2013, 10:58 przez kakq, łącznie zmieniany 2 razy.
najpierw ustal dla czego nie można połączyć się ze strownikiem, bezpieczniki posprawdzaj.
Piękno w parze z technologią.
Elektronika Audi lampy przednie full led dołożenie.
Elektronika Audi lampy przednie full led dołożenie.
Z czasem u mnie krucho ale mogę spojrzeć... chociaż z VCDS-em podumać.... a jak czasu nie starczy to skieruję tam gdzie ogarną to na pewno ;-)kakq pisze:Czy jest na forum ktoś z Warszawy co ma wiedzę jak to odpalić lub zdiagnozować czy ten radar padł i idzie do wymiany oraz go później ustawić. Z wielką chęcią się spotkam.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Samochód był u dwóch magików z VCDS'em. Obydwoje powiedzieli że się nie można połączyć i że radar idzie do wymiany. Dzisiaj odbieram samochód będę dopiero po weekendzie majowym. Możesz podesłać na pw dane na tą osobę co na pewno to zrobi albo kiedy miał byś czas, dostosuję się. W piątek jeszcze będę w Wawie może wieczorem ?
Podobno jest taka akcja że radar oprócz numerów fabrycznych musi mieć jakiś inny numer taki sam bo inaczej nie sparuje się go z samochodem. Ile w tym prawdy?
Podobno jest taka akcja że radar oprócz numerów fabrycznych musi mieć jakiś inny numer taki sam bo inaczej nie sparuje się go z samochodem. Ile w tym prawdy?
- orkaskawina
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2008
- Silnik: W12 6.0
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Imię: Krzysztof