Dane te pochodzą z moich własnych obserwacji i są mocno uśrednione tak żeby pokazać o co chodzi.Ara$ pisze:skąd te dane? Bo nie wydaje mi się to prawdą, proponuje zrobić jakąś sonde i niech każdy chwali bądź nie swoje. O tym LPGTECH też słyszałem nawet niezłe opinie.
Oczywiście że tak ale to nie zmienia faktu że jest tez sporo mankamentów o których nawet na tym forum wspominają użytkownicy które to wynikają z natury samej instalacji a których niewiele lub wcale nie posiadają te lepsze instalacje.Ara$ pisze:jest gwarancją sukcesu nie tylko w BRC i może większość problemów STAGa wynika właśnie z tego że ten czynnik nie był brany pod uwagę
Odkąd nabyłem A8 byłem namawiany do założenia LPG i dopiero po 5 latach się zdecydowałem a to chyba jasno może świadczyc o tym że odrobiłem lekcje i przynajmniej w teori cos tam wiem ale i w praktyce współczuje tym co wciąz piszą tu posty o problemach ze swoimi nowymi i juz nie tak tanimi badziewiami. Bo ja tych problemów nie mam a już zaraz minie rok i ok 25tyś km.