![]() |
![]() |
![]() |
[D2 99 4.2PB/LPG ] Dławienie na zimnym silniku
sprawdze przy najbliższej okazji bo teraz auto ciepłe. ale wczoraj wieczorem podpinałem go po ponad 24godzinnej przerwie i z tego co pamietam temp wynosiła 9 st C. zaraz po odpaleniu auta i problemu nie było, po skasowaniu błędów wczoraj dzisiaj auto też normalnie jeździło od rana mimo że temp była około 0st C.
no własnie musze sie temu przyjrzec bo...
2tyg temu wszsytko bylo robione mapy lpg i pb na nowo, wiem że mam do wymiany wtryski LPG ze wzgledy że już swoje km zrobily i troszke gorzej chodzi na lpg, ale wydaje mi sie ze jesli by winne było lpg to problem byłby zawsze a nie tylko w dni kiedy jest cieplej. musze przyjżeć sie tej temeraturze bo raczej inne opcje mi sie wydaja mało prawdopodobne.
Jak temat sie rozwiąże to napewno dam znac co było przyczyną.
2tyg temu wszsytko bylo robione mapy lpg i pb na nowo, wiem że mam do wymiany wtryski LPG ze wzgledy że już swoje km zrobily i troszke gorzej chodzi na lpg, ale wydaje mi sie ze jesli by winne było lpg to problem byłby zawsze a nie tylko w dni kiedy jest cieplej. musze przyjżeć sie tej temeraturze bo raczej inne opcje mi sie wydaja mało prawdopodobne.
Jak temat sie rozwiąże to napewno dam znac co było przyczyną.