[D2 FL ALL ] Przeszczep lusterek składanych - da rade?
[D2 FL ALL ] Przeszczep lusterek składanych - da rade?
witam jak w temacie chciałbym zapytac czy istnieje możliwosć przełożenia lusterek składanych do A8 która tego nie ma zapewne potrzebne są lusterka składane , dekor z klawiszami funkcyjnymi odpowiadającymi za sterowanie szybami jak i lusterkiem , domniemam że potrzebna bedzie jeszcze jakas instalacja dodatkowa a może i nie bo może bedzie to łączone z klawiszem odpowedzialnym za skladanie lusterka ale co z lusterkiem pasazera ?? robił to ktoś co będzie potrzebne ?
Ostatnio zmieniony 01 gru 2013, 17:36 przez Preston81, łącznie zmieniany 1 raz.
bądź sobą, wariatów też lubią
-
- Super Klubowicz
Były w ogóle takie wersje (edit : bez składanych lusterek ) ? bo jak sięgam pamięcią to A8 D2 zarówno przed jak i po lifcie robili bez składanych lusterek tylko w Zakałkaziu Dolnym w wersji dla Czelabińska .( taki dżołk , sarkazm ,ironia )możliwosć przełożenia lusterek składanych do A8 która tego nie ma
Ostatnio zmieniony 01 gru 2013, 19:07 przez Pepeka, łącznie zmieniany 1 raz.
Złego diabli nie biorą ...
Nic niezwykłego, oba moje D2 miały składane lusterka.Pepeka pisze:Były w ogóle takie wersje ? bo jak sięgam pamięcią to A8 D2 zarówno przed jak i po lifcie robili bez składanych lusterek tylko w Zakałkaziu Dolnym w wersji dla Czelabińska .
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
preston81, Mam na aucie jedno S8 aluminiowe czyli srebrne(do pełni szczescia wymagało by tylko polerki i drugie udało mi sie złapać zielone ale z taką metalową niklowaną nakładką więc też jest srebrne Ale Ty masz polifta a ja mam przed lifta.
Drugi komplet co jeszcze czeka na montaż to ori od S8 przed FL i już po polerce
Ty musisz raczej szukać poliftowych jesli ma to wyglądać jak trza. Maciu ma chyba jeszcze od S8 ale sporo chce.
Drugi komplet co jeszcze czeka na montaż to ori od S8 przed FL i już po polerce
Ty musisz raczej szukać poliftowych jesli ma to wyglądać jak trza. Maciu ma chyba jeszcze od S8 ale sporo chce.