części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

Jak jest wam potrzebny kanał. Jakieś sposoby ?

Linkownia, ciekawostki, pogawędki nie tylko związane z Audi A8 i nie tylko związane z motoryzacją.
Awatar użytkownika
grim
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Jak jest wam potrzebny kanał. Jakieś sposoby ?

Post autor: grim » 01 mar 2010, 11:50

Chodzi o to że za czasów komuny kanałów czy czegoś podobnego na stacjach było więcej niż samochodów :P

Teraz ciężko o takie rzeczy... Czy to jedyny sposób jak człowiek chce zajrzeć pod auto to musi się umawiać z mechanikiem na dokręcenie czy zaizolowanie kabelka co może zrobić sam ?

Jedyne czym dysponuję to lewarek i pachołki... ale nie mam do nich zaufania tym bardziej że kupione w narauto...

Więc może coś polecicie... ? Coś sprawdzonego ? Tak czytam po forum i widzę że parę osób wymieniało samemu olej w skrzyni itd...
"Musisz zaakceptować ewentualność, że Bóg nie lubi Cię, nigdy Cię nie chciał, i prawdopodobnie Cię nienawidzi."

Awatar użytkownika
Marcin B.
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Re: Jak jest wam potrzebny kanał. Jakieś sposoby ?

Post autor: Marcin B. » 01 mar 2010, 13:40

grim pisze:Chodzi o to że za czasów komuny kanałów czy czegoś podobnego na stacjach było więcej niż samochodów :P

Teraz ciężko o takie rzeczy... Czy to jedyny sposób jak człowiek chce zajrzeć pod auto to musi się umawiać z mechanikiem na dokręcenie czy zaizolowanie kabelka co może zrobić sam ?

Jedyne czym dysponuję to lewarek i pachołki... ale nie mam do nich zaufania tym bardziej że kupione w narauto...

Więc może coś polecicie... ? Coś sprawdzonego ? Tak czytam po forum i widzę że parę osób wymieniało samemu olej w skrzyni itd...
W moim mieście znalazłem warsztat w którym mozna wynająć sobie stanowisko i samemu pogrzebać przy aucie
Készítsen képet önmagáról

Awatar użytkownika
dice111
Moderator
Moderator
Moje auto: S8 D2
Rocznik: 1996
Silnik: V8 4.2
Skrzynia: Manual
Paliwo: Benzyna
Imię: AHC by MTM

Post autor: dice111 » 01 mar 2010, 14:15

Najazdy, najlepiej 4. Na allegro można coś kupić, ale "pewne" raczej te dla ciężarówek.
Swoim wierze, bo są spawane u znajomego brata.
Black Cars Matters

Awatar użytkownika
grim
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: grim » 01 mar 2010, 14:24

dice111 pisze:Najazdy, najlepiej 4. Na allegro można coś kupić, ale "pewne" raczej te dla ciężarówek.
Swoim wierze, bo są spawane u znajomego brata.
Mowa o czymś takim ?

http://www.moto.allegro.pl/item93290289 ... 500kg.html

http://www.moto.allegro.pl/item94218769 ... _3_5t.html

Dice111 a my się mijaliśmy jakiś czas temu na Bielskiej... ty gdzieś w tych okolicach mieszkasz ? dało by radę coś pokombinować ? chodzi tylko o wymianę durnego czujnika położenia wału korbowego....
"Musisz zaakceptować ewentualność, że Bóg nie lubi Cię, nigdy Cię nie chciał, i prawdopodobnie Cię nienawidzi."

Awatar użytkownika
dice111
Moderator
Moderator
Moje auto: S8 D2
Rocznik: 1996
Silnik: V8 4.2
Skrzynia: Manual
Paliwo: Benzyna
Imię: AHC by MTM

Post autor: dice111 » 01 mar 2010, 14:57

No coś takiego.. moje są jednak szersze i niższe (a ich koszt wyniósł z materiałem całe 50zł :mrgreen: )
Reszta na PW.
Black Cars Matters

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na każdy temat”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl