części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Reorganizacja A8Team.pl - (stare, zamknięte.)

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi A8.
Awatar użytkownika
CINEK
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: CINEK » 11 gru 2013, 21:19

wow...ale poruszenie... <jezu> rozumiem tzw. "przymusowe" wplaty miesieczne po 20pln. ale robic wielkie halooo z 20 pln na rok, a nawet mniej.... <hmm> ... szkoda sensu...

wplata czlonkowska poszla juz w poniedzialek <tak>
to nie jest zwykły napęd...to

arektoporski
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: arektoporski » 11 gru 2013, 21:22

Tez tak mysle :) dobrowolna wplata , albo placisz albo nie
Moj Retrofit :)

Tylna klapa el. ,Dociagi ,Tylne drzwi rolety el. ,Hak holowniczy ,Webasto T90 ,TPMS ,Kierownica F1 (lopatki) ,Brama garazowa ,Kamera Cofania ,TV ,AMI ,Asystent Pasa ,Lodowka :) ,Zderzak S8 po lifcie ,Asystent Toru Jazdy, zmiana BOSE na BANG&OLUFSEN

ROBIE
RSE DVD

PLAN
szukam podpowiedzi , co jeszcze moge zrobic ?

jakos78

Post autor: jakos78 » 11 gru 2013, 21:25

Apophis pisze:Twoja stronka
To nie jest moja stronka
Apophis pisze:DOCem się znam jeszcze dłużej.
Wirtualnie tez znam go długo i tylko czekam jak będzie zbierał forsę pod tekstem w którym będzie jego zdjecie po operacji ( branie userów na litość)
Apophis pisze:Adminem jestem od niedawna ale w klubie A8 od jakiegos czasu
proszę Cię- półtora roku :D - ja na jego forach przebywałem od początku 2008 roku także wiem na co go stać
Apophis pisze:własnie oni mają prawo dyskutować nad tym co by chcieli za nie mieć.
a kto powiedział, że ja owych 20 złotych nie wpłacę ( chcę niektórych oświecić)

Jak to forum później ma wyglądać- 100 osób??

[ Dodano: 2013-12-11, 21:27 ]
martin_rs4 pisze:wow...ale poruszenie... rozumiem tzw. "przymusowe" wplaty miesieczne po 20pln. ale robic wielkie halooo z 20 pln na rok, a nawet mniej.... ... szkoda sensu...
To nie chodzi o 20 zł tylko o to, że ktoś twierdzi cały czas, że nie ma serwer i błaga ludzi o wpłatę

Ja się zastanawiam czy jak ktoś się na poważnie zdenerwuje i naśle na właściciela US( bo trzeba odprowadzać podatek od darowizny) to co on wtedy Wam powie :P

ernesto

Post autor: ernesto » 11 gru 2013, 21:30

jakos78, fajna strona, sam ją sobie stworzyłeś? Najgorsze jest to że wkładasz kij w mrowisko nie wiem czy sobie zdajesz sprawę. Pojawiasz się nie wiadomo skąd, praktycznie nikt Cię nie zna, nie wiem komu chcesz zaszkodzić i robisz zamęt. Co Cie to w ogóle obchodzi? Uważasz się za jakiegoś nie wiadomo kogo co odkrywa tajemnice internetowe i ujawnia je na światło dzienne? Chcesz ratować Świat to zajmij się ekologią. Zajmij się lepiej poszukiwaniem kosmitów i sygnałów z innych planet. Poświęci Ci to więcej czasu i nie będziesz robił niepotrzebnego bałaganu na forach.
Hitler jak robił rewolucje to przynajmniej miał poparcie a ty biedaku niestety widzę że nie masz
koniec dyskusji

Awatar użytkownika
CINEK
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: CINEK » 11 gru 2013, 21:31

jakos78 pisze:a się zastanawiam czy jak ktoś się na poważnie zdenerwuje i naśle na właściciela US( bo trzeba odprowadzać podatek od darowizny) to co on wtedy Wam powie :P
a to ciekawe ...

leon0376
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: leon0376 » 11 gru 2013, 21:32

Dokladnie tak jak piszesz.Nikt tu za nikogo placil nie bedzie i nikt nikogo do niczego nie zmusza.A Ci co sie tak "spinaja" o te 20 zlotych posprzedawac osemki pokupic Polonezy i na "Polonez Klub Polska" <amasz>
Zycie jest za krotkie zeby inwestowac w diesla

Korton
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Korton » 11 gru 2013, 21:34

arektoporski pisze:
Arek moglbys swoja stopke troche bardziej kompaktowa zrobic? Zamiast opisu na wiele linijek ujac to w pare, a mody oddzielic przecinkami.

Teraz twoja stopka jest kilka razy dluzsza od wiekszosci Twoich postow :)

jakos78

Post autor: jakos78 » 11 gru 2013, 21:34

ernesto pisze:jakos78, fajna strona, sam ją sobie stworzyłeś?
stworzył ją ktoś jak byłem modem na A6klub
ernesto pisze:Pojawiasz się nie wiadomo skąd,
jak tu się rejestrowaliśmy wszyscy z grupy SU z A6K pod innymi nikami bo nas prosił DOC o rozkręcenie forum to Ty jeszcze nie wiedziałeś, że istnieje marka Audi
ernesto pisze:a ty biedaku niestety widzę że nie masz
Biedaku :D :D :D :D

Gość

Post autor: Gość » 11 gru 2013, 21:37

jakos78, Nie wpłacaj prosze kasy bo po co? Nie jestes tu potrzebny bo macie swoje własne forum-kopie A6 klubu więc udzielaj się tam :)
Rejestrujesz sie i robisz zamet, za to że kiedys za "niestosowne" zachowanie dostaliście wraz z kilkoma innymi prztyczka-tak pisze o tym publicznie bo ja nie mam nic do ukrycia przed userami.
Jeśli nie masz na tyle rozumu by sie "wymeldować" stąd samemu to chetnie pomożemy :)

CO połtora roku? Jestem zarejstrowany? Tak bo co posiadacz omegi ma szukac na A8?

Znam DOCa wirtualnie? A skąd wiesz że to nie osobiscie? Strasznie dużo wiesz a tak na prawde nic nie wiesz i nie znasz mnie człowieku więc darujmy sobie dalsze bla bla bla bo to nie klub spamerów made by wiocha pl.
WIęc sorki i papa :)
Pozdro dla waszej dziwnej paczki :)
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Gość, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mdamian
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: mdamian » 11 gru 2013, 21:38

Panowie , moje zdanie jest takie jak innych na temat tej opłaty , czyli pozytywny , pisałem już , że pomoc jaką dostałem na forum to w warsztatach u pseudo mechaników kosztowało bym dużo więcej , niż te 20 zł .
Tak że przestańcie płakać i jak nie chcecie to nie wpłacajcie .

jakos78

Post autor: jakos78 » 11 gru 2013, 21:41

Apophis pisze:Jeśli nie masz na tyle rozumu by sie "wymeldować" stąd samemu to chetnie pomożemy
Czekam "pachołku Doc-a"

Awatar użytkownika
CINEK
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: CINEK » 11 gru 2013, 21:44

jakos78 pisze:To nie chodzi o 20 zł tylko o to, że ktoś twierdzi cały czas, że nie ma serwer i błaga ludzi o wpłatę
widzisz caly czas tu sie rozchodzi o wiare i zaufanie do ludzi ktorych nie znamy i o to ze jest to wszystko robione w celu "ulepszen" ... Jestesmy sympatykami i wierzymy w to ze wlasnie dzieki tym wpłatom bedzie lepiej / bezpiecznie itp .... czyli tak samo jak z kosciolem. Jesli chodzisz to dajesz dobrowolna ofiare, mimo to ze wiesz, ze i tak dostaja pieniadze / wynagrodzenie jak kazdy, ale wierzysz w to ze dzieki ofiarze bedziemy sie mogli przyczynic do czegos dobrego ....lub do wypchania czyjś kieszeni...ale tego nie wiemy <niewiem> ;)

tak wiec decydujesz..wplacasz albo nie.... ale nie ma sensu tu zamydlania ludziom oczu <hihi>
Ostatnio zmieniony 11 gru 2013, 21:49 przez CINEK, łącznie zmieniany 1 raz.

ernesto

Post autor: ernesto » 11 gru 2013, 21:47

Buehehehe jestem na forach od 2008 roku L O L
Chłopie ogarnij się o czym ty w ogóle piszesz. Najpierw jeździsz na DOCa potem na Aphopisa a teraz zaczynasz skakać po ludziach co wątpią w twoje schorzenia psychiczne. Moim zdaniem masz problemy emocjonalne i nie wiesz co z nimi zrobić więc przelewasz je przez klawiaturę na innych użytkowników for. Jak ja w swoim wieku interesowałem się samochodami to ty równocześnie poznawałeś swojego dzwonka i zastanawiałeś się do czego on służy.

Gość

Post autor: Gość » 11 gru 2013, 21:49

jakos78 pisze:Czekam "pachołku Doc-a"
:D Mając swoje forum nawet jak to plagiat czegos co juz od dawna funkcjonuje po kiego czorta szukać w tak żałosny sposób zabawy na forum gdzie po pierwsze liczy sie KLASA! ??

Pozostawiam to bo to był pierwszy i ostatni raz gdy jakiś tam niepełnosprytny sie nam dowala o to że deszcz pada w dół.
Prośba do wszystkich by jak wychwycą takich to zgłaszali a MODy czyścili bo na naszym forum i w naszym klubie nie ma miejsca na takie prostackie zachowania! A8 to elita i nie życzę sobie prostactwa dopóki tu jestem.

I niech reszta przyjaciół jakos78, o tym pamięta.

arektoporski
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: arektoporski » 11 gru 2013, 21:54

Dyskusja staje sie nudna wiec ja skonczmy i zostanmy przy tym , chcesz placisz ,nie chcesz nie placisz
Moj Retrofit :)

Tylna klapa el. ,Dociagi ,Tylne drzwi rolety el. ,Hak holowniczy ,Webasto T90 ,TPMS ,Kierownica F1 (lopatki) ,Brama garazowa ,Kamera Cofania ,TV ,AMI ,Asystent Pasa ,Lodowka :) ,Zderzak S8 po lifcie ,Asystent Toru Jazdy, zmiana BOSE na BANG&OLUFSEN

ROBIE
RSE DVD

PLAN
szukam podpowiedzi , co jeszcze moge zrobic ?

Zablokowany

Wróć do „Audi A8 Klub Polska- Sprawy Klubowe”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl