Reorganizacja A8Team.pl - (stare, zamknięte.)
-
- Forum Audi A8
Tez tak mysle dobrowolna wplata , albo placisz albo nie
Moj Retrofit
Tylna klapa el. ,Dociagi ,Tylne drzwi rolety el. ,Hak holowniczy ,Webasto T90 ,TPMS ,Kierownica F1 (lopatki) ,Brama garazowa ,Kamera Cofania ,TV ,AMI ,Asystent Pasa ,Lodowka ,Zderzak S8 po lifcie ,Asystent Toru Jazdy, zmiana BOSE na BANG&OLUFSEN
ROBIE
RSE DVD
PLAN
szukam podpowiedzi , co jeszcze moge zrobic ?
Tylna klapa el. ,Dociagi ,Tylne drzwi rolety el. ,Hak holowniczy ,Webasto T90 ,TPMS ,Kierownica F1 (lopatki) ,Brama garazowa ,Kamera Cofania ,TV ,AMI ,Asystent Pasa ,Lodowka ,Zderzak S8 po lifcie ,Asystent Toru Jazdy, zmiana BOSE na BANG&OLUFSEN
ROBIE
RSE DVD
PLAN
To nie jest moja stronkaApophis pisze:Twoja stronka
Wirtualnie tez znam go długo i tylko czekam jak będzie zbierał forsę pod tekstem w którym będzie jego zdjecie po operacji ( branie userów na litość)Apophis pisze:DOCem się znam jeszcze dłużej.
proszę Cię- półtora roku - ja na jego forach przebywałem od początku 2008 roku także wiem na co go staćApophis pisze:Adminem jestem od niedawna ale w klubie A8 od jakiegos czasu
a kto powiedział, że ja owych 20 złotych nie wpłacę ( chcę niektórych oświecić)Apophis pisze:własnie oni mają prawo dyskutować nad tym co by chcieli za nie mieć.
Jak to forum później ma wyglądać- 100 osób??
[ Dodano: 2013-12-11, 21:27 ]
To nie chodzi o 20 zł tylko o to, że ktoś twierdzi cały czas, że nie ma serwer i błaga ludzi o wpłatęmartin_rs4 pisze:wow...ale poruszenie... rozumiem tzw. "przymusowe" wplaty miesieczne po 20pln. ale robic wielkie halooo z 20 pln na rok, a nawet mniej.... ... szkoda sensu...
Ja się zastanawiam czy jak ktoś się na poważnie zdenerwuje i naśle na właściciela US( bo trzeba odprowadzać podatek od darowizny) to co on wtedy Wam powie
jakos78, fajna strona, sam ją sobie stworzyłeś? Najgorsze jest to że wkładasz kij w mrowisko nie wiem czy sobie zdajesz sprawę. Pojawiasz się nie wiadomo skąd, praktycznie nikt Cię nie zna, nie wiem komu chcesz zaszkodzić i robisz zamęt. Co Cie to w ogóle obchodzi? Uważasz się za jakiegoś nie wiadomo kogo co odkrywa tajemnice internetowe i ujawnia je na światło dzienne? Chcesz ratować Świat to zajmij się ekologią. Zajmij się lepiej poszukiwaniem kosmitów i sygnałów z innych planet. Poświęci Ci to więcej czasu i nie będziesz robił niepotrzebnego bałaganu na forach.
Hitler jak robił rewolucje to przynajmniej miał poparcie a ty biedaku niestety widzę że nie masz
koniec dyskusji
Hitler jak robił rewolucje to przynajmniej miał poparcie a ty biedaku niestety widzę że nie masz
koniec dyskusji
stworzył ją ktoś jak byłem modem na A6klubernesto pisze:jakos78, fajna strona, sam ją sobie stworzyłeś?
jak tu się rejestrowaliśmy wszyscy z grupy SU z A6K pod innymi nikami bo nas prosił DOC o rozkręcenie forum to Ty jeszcze nie wiedziałeś, że istnieje marka Audiernesto pisze:Pojawiasz się nie wiadomo skąd,
Biedakuernesto pisze:a ty biedaku niestety widzę że nie masz
jakos78, Nie wpłacaj prosze kasy bo po co? Nie jestes tu potrzebny bo macie swoje własne forum-kopie A6 klubu więc udzielaj się tam
Rejestrujesz sie i robisz zamet, za to że kiedys za "niestosowne" zachowanie dostaliście wraz z kilkoma innymi prztyczka-tak pisze o tym publicznie bo ja nie mam nic do ukrycia przed userami.
Jeśli nie masz na tyle rozumu by sie "wymeldować" stąd samemu to chetnie pomożemy
CO połtora roku? Jestem zarejstrowany? Tak bo co posiadacz omegi ma szukac na A8?
Znam DOCa wirtualnie? A skąd wiesz że to nie osobiscie? Strasznie dużo wiesz a tak na prawde nic nie wiesz i nie znasz mnie człowieku więc darujmy sobie dalsze bla bla bla bo to nie klub spamerów made by wiocha pl.
WIęc sorki i papa
Pozdro dla waszej dziwnej paczki
Rejestrujesz sie i robisz zamet, za to że kiedys za "niestosowne" zachowanie dostaliście wraz z kilkoma innymi prztyczka-tak pisze o tym publicznie bo ja nie mam nic do ukrycia przed userami.
Jeśli nie masz na tyle rozumu by sie "wymeldować" stąd samemu to chetnie pomożemy
CO połtora roku? Jestem zarejstrowany? Tak bo co posiadacz omegi ma szukac na A8?
Znam DOCa wirtualnie? A skąd wiesz że to nie osobiscie? Strasznie dużo wiesz a tak na prawde nic nie wiesz i nie znasz mnie człowieku więc darujmy sobie dalsze bla bla bla bo to nie klub spamerów made by wiocha pl.
WIęc sorki i papa
Pozdro dla waszej dziwnej paczki
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Gość, łącznie zmieniany 1 raz.
Panowie , moje zdanie jest takie jak innych na temat tej opłaty , czyli pozytywny , pisałem już , że pomoc jaką dostałem na forum to w warsztatach u pseudo mechaników kosztowało bym dużo więcej , niż te 20 zł .
Tak że przestańcie płakać i jak nie chcecie to nie wpłacajcie .
Tak że przestańcie płakać i jak nie chcecie to nie wpłacajcie .
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
widzisz caly czas tu sie rozchodzi o wiare i zaufanie do ludzi ktorych nie znamy i o to ze jest to wszystko robione w celu "ulepszen" ... Jestesmy sympatykami i wierzymy w to ze wlasnie dzieki tym wpłatom bedzie lepiej / bezpiecznie itp .... czyli tak samo jak z kosciolem. Jesli chodzisz to dajesz dobrowolna ofiare, mimo to ze wiesz, ze i tak dostaja pieniadze / wynagrodzenie jak kazdy, ale wierzysz w to ze dzieki ofiarze bedziemy sie mogli przyczynic do czegos dobrego ....lub do wypchania czyjś kieszeni...ale tego nie wiemy <niewiem>jakos78 pisze:To nie chodzi o 20 zł tylko o to, że ktoś twierdzi cały czas, że nie ma serwer i błaga ludzi o wpłatę
tak wiec decydujesz..wplacasz albo nie.... ale nie ma sensu tu zamydlania ludziom oczu
Ostatnio zmieniony 11 gru 2013, 21:49 przez CINEK, łącznie zmieniany 1 raz.
to nie jest zwykły napęd...to
Buehehehe jestem na forach od 2008 roku L O L
Chłopie ogarnij się o czym ty w ogóle piszesz. Najpierw jeździsz na DOCa potem na Aphopisa a teraz zaczynasz skakać po ludziach co wątpią w twoje schorzenia psychiczne. Moim zdaniem masz problemy emocjonalne i nie wiesz co z nimi zrobić więc przelewasz je przez klawiaturę na innych użytkowników for. Jak ja w swoim wieku interesowałem się samochodami to ty równocześnie poznawałeś swojego dzwonka i zastanawiałeś się do czego on służy.
Chłopie ogarnij się o czym ty w ogóle piszesz. Najpierw jeździsz na DOCa potem na Aphopisa a teraz zaczynasz skakać po ludziach co wątpią w twoje schorzenia psychiczne. Moim zdaniem masz problemy emocjonalne i nie wiesz co z nimi zrobić więc przelewasz je przez klawiaturę na innych użytkowników for. Jak ja w swoim wieku interesowałem się samochodami to ty równocześnie poznawałeś swojego dzwonka i zastanawiałeś się do czego on służy.
Mając swoje forum nawet jak to plagiat czegos co juz od dawna funkcjonuje po kiego czorta szukać w tak żałosny sposób zabawy na forum gdzie po pierwsze liczy sie KLASA! ??jakos78 pisze:Czekam "pachołku Doc-a"
Pozostawiam to bo to był pierwszy i ostatni raz gdy jakiś tam niepełnosprytny sie nam dowala o to że deszcz pada w dół.
Prośba do wszystkich by jak wychwycą takich to zgłaszali a MODy czyścili bo na naszym forum i w naszym klubie nie ma miejsca na takie prostackie zachowania! A8 to elita i nie życzę sobie prostactwa dopóki tu jestem.
I niech reszta przyjaciół jakos78, o tym pamięta.
-
- Forum Audi A8
Dyskusja staje sie nudna wiec ja skonczmy i zostanmy przy tym , chcesz placisz ,nie chcesz nie placisz
Moj Retrofit
ROBIE
RSE DVD
PLAN
ROBIE
RSE DVD
PLAN