części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Reorganizacja A8Team.pl - (stare, zamknięte.)

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi A8.
arektoporski
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: arektoporski » 14 gru 2013, 07:36

Hmmm... nie widze siebie a w ostatnich 2 miesiacach zrobilem doladowanie , najpierw za 100 zl a teraz za 20 ,czy cos pomylilem :) ?
Moj Retrofit :)

Tylna klapa el. ,Dociagi ,Tylne drzwi rolety el. ,Hak holowniczy ,Webasto T90 ,TPMS ,Kierownica F1 (lopatki) ,Brama garazowa ,Kamera Cofania ,TV ,AMI ,Asystent Pasa ,Lodowka :) ,Zderzak S8 po lifcie ,Asystent Toru Jazdy, zmiana BOSE na BANG&OLUFSEN

ROBIE
RSE DVD

PLAN
szukam podpowiedzi , co jeszcze moge zrobic ?

Gość

Post autor: Gość » 14 gru 2013, 10:32

arektoporski pisze:Hmmm... nie widze siebie
Gdzie nie widzisz bo nie bardzo rozumie?

arektoporski
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: arektoporski » 14 gru 2013, 11:04

Tylna klapa el. ,Dociagi ,Tylne drzwi rolety el. ,Hak holowniczy ,Webasto T90 ,TPMS ,Kierownica F1 (lopatki) ,Brama garazowa ,Kamera Cofania ,TV ,AMI ,Asystent Pasa ,Lodowka :) ,Zderzak S8 po lifcie ,Asystent Toru Jazdy, zmiana BOSE na BANG&OLUFSEN

ROBIE
RSE DVD

PLAN

Awatar użytkownika
Doc
Administrator
Administrator
Moje auto: Allroad C5
Rocznik: 2006
Skrzynia: Manual
Paliwo: Diesel
Imię: Andrzej

Post autor: Doc » 14 gru 2013, 12:43

arektoporski, spójrz: http://www.a8team.pl/wazna-informacja-d ... 192,90.htm Nie ma Cię na naszej liście, nie wysłałeś posta :) Pewnie zapomniałeś ;)
ps. Jesteś już w naszej grupie <okioki>

arektoporski
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: arektoporski » 14 gru 2013, 13:53

<hura> to fajnie , mam nadzieje ze moja wiedza sie kokus przyda <hura>

ROBIE
RSE DVD

PLAN

damian
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: damian » 18 gru 2013, 11:57

Witam,panowie dajcie jakieś namiary na wpłate tych 20 zeta,dzięki z góry <amasz>
damian

Awatar użytkownika
Doc
Administrator
Administrator
Moje auto: Allroad C5
Rocznik: 2006
Skrzynia: Manual
Paliwo: Diesel
Imię: Andrzej

Post autor: Doc » 18 gru 2013, 14:08

2009-04-28 godzina 21:40 - założyciel forum A8Team.PL. Ps: Polecam iParts.pl

Awatar użytkownika
karol208
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: karol208 » 07 lis 2017, 13:13

Czy ktoś może wytłumaczyć to a6klub.blogspot.com

Kozystam nie z jednego forum i użytkownik DOC pojawia się na kilku i również są prywatne wiadomości w stylu Pomoc dla kolegi Andrzeja (każdy wie bo dostał tą wiadomość)

Czy DOC to tylko ,,pionek" na którym inni gromadzą pieniążki na jego nieszczęściu?
Jak to jest?
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez karol208, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
CINEK
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: CINEK » 07 lis 2017, 13:32

karol208 pisze:Czy DOC to tylko ,,pionek" na którym inni gromadzą pieniążki na jego nieszczęściu?

Jak to jest?
DOC czyli Andrzej Czarnecki nie jest pionkiem tylko właścicielem wszystkich poniższych for samochodowych ;)

http://www.a8team.pl/

http://www.audi80.pl/

http://www.audiq7.pl/

https://www.a6klub.pl/

http://www.avensisklub.pl/
to nie jest zwykły napęd...to

Awatar użytkownika
karol208
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: karol208 » 07 lis 2017, 22:04

CINEK, tyle to ja wiem. ..Jezeli stac cie na A8 to nie chodzisz pod Kościół zbierać na paliwo". Dla mnie jest to trochę dziwna sprawa. Zauważ ze są pieniadze z reklam zamieszczonych na stronie. Jezeli nie wiesz to zapytaj ile taka reklama kosztuje.

Awatar użytkownika
CINEK
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: CINEK » 07 lis 2017, 22:59

Karol powiem tyle....różnie ludzie zarabiają na życie... To czy DOC ma to nieszczęście być faktycznie chorym, czy też szczęście dostając pieniądze od naiwnych ludzi pozostawiam każdemu do własnego zweryfikowania...

Ja sam na początku nawet płaciłem tą "cegiełkę" na forum, również po otrzymaniu błagalnego maila na temat złego stanu zdrowia....do momentu kiedy Pan Endrju widząc "uległość" kolejnej osoby przegiął ze swoim żebractwem wysyłając Email z prośbą o wsparcie finansowe jego "hobby" jak to nazwał, którym jest multifonika.

Tak więc się wyczuliłem na tego typu historie, która się powtarza w mailach identycznie od kilku lat. Dostaje te maile nadal jeszcze z Forum A6 <hihi>

Niech każdy robi jak uważa <cicho>
to nie jest zwykły napęd...to

ernesto

Post autor: ernesto » 08 lis 2017, 07:08

Karol każde forum ma swoich Administratorów i moderatorów i każde z nich się rządzi własnymi prawami.
My tu nie możemy odpowiadać za inne fora, bo to jest ich wewnętrzna polityka.
W tym temacie gdzieś na początku było jasno napisane przez DOC-a, że nie będzie żadnych składek odnośnie A8team i forum się będzie utrzymywało samo, czy to z reklam czy to z innych dochodów właściciela domeny.
Minął rok od tego czasu i jakoś forum istnieje i ma się dobrze. Uważam, że zmiany które nastąpiły poszły na duży plus dla A8team ale to pozostawiam do oceny dla forumowiczów.

Awatar użytkownika
karol208
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: karol208 » 08 lis 2017, 07:47

Oczywiście że każde forum ma swoich Administratorów ale powinni rządzić się prawami zgodnymi z obowiązującymi w danym Państwie.
A8team ok funkcjonuje i nie mam nic przeciw.
Ja wiem że na a8team w tym roku nie rozsyłano takich wiadomości,ostatnio dostałem w maju 2014r i oczywiście pomogłem p. Andrzejowiale rozsyłane sąna innych forach i to nadal jest ta sama osoba.
W nagłówku zróbcie baner <jestem dumny bo Admin łupie z A6 i audi 80 a nie od nas>
<Zabiera biednym daje bogatym>
Są inne sposoby na zarabianie pieniędzy, ale oczywiście najłatwiej wystawić rękę.
Widać lekarz orzecznik nie pomylił się co do Pana Andrzeje z orzeczeniem ,,zdolny do pracy"
Współczuję Panu Andrzejowi, ale niestety tacy ludzie dla mnie mogą nie istnieć. Po kilku latach na forum po tej sprawie poczułem się poprostu wykorzystany.

W Polsce:
Art 286kk paragraf 1:
Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.

Awatar użytkownika
Lechu
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Lechu » 08 lis 2017, 08:41

Cóż, nic się nie zmieniło przez ostatnie 9 lat ? Na II urpodzinach klubu A6klub jak na III razem z I urodzinami A8team sprawa już była znana.

A6klub miał już swoją rewolucję, i osoby którę tak naprawdę tworzyły to forum odeszli.
To była grupa tzw Super Userów, do któych zapraszano osoby BEZ OPŁAT, oni tworzyli forum.
Bartek, Piotruś, slavi, Roman, Kuna, Malboro, i wiele innych
Jak i również odejśćie wtedy, głownego admina Mad_max-a nie wywołało żadnej zmiany,
Doc miał to gdzieś, że mu odchodzą ludzie, których tak naprawdę wykorzystał, bo odwalili robote za niego. Oczywiście ważniejsze były pieniądze niż pasja, której u administratora nie widać. Zatrudnił sobie tzw przyjaciół, którzy wykonywali ruchy na forum pod skarbonke Doc-a i sprzątali forum z niewygodnych postów i użytkowników.
Założe się, że nikt admina nie widział na oczy na żadnym spocie zlocie czy jakimkolwiek spotkaniu.
Ktoś kiedyś oszacował ile kasy wpływa z reklam ze wszytkich for, i jest to ładna sumka, oczywiście został usunięty ;)

Wszystko idzie zgodnie z biznes planem . tak bym to ujął .

A podejście typu to nie u mnie w ogróku, zostawiam do własnych przemyśleń, gdyż łączy nas wszystkich pasja OOOO .

Awatar użytkownika
FOSS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: FOSS » 08 lis 2017, 11:29

karol208 pisze:Oczywiście że każde forum ma swoich Administratorów ale powinni rządzić się prawami zgodnymi z obowiązującymi w danym Państwie.
A8team ok funkcjonuje i nie mam nic przeciw.
(...)
W Polsce:
Art 286kk paragraf 1:
Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.
Wszystko OK ale chyba nie dotarł do ciebie jeden podstawowy fakt - Doc jest właścicielem tego wszystkiego.
Chcesz wyrzucić właściciela?... Jak?

Jak uważasz, że dzieje się tu coś niezgodnego z prawem to zawsze możesz podjąć dalsze kroki w odpowiednich instytucjach.
karol208 pisze:W nagłówku zróbcie baner <jestem dumny bo Admin łupie z A6 i audi 80 a nie od nas>
<Zabiera biednym daje bogatym>
Odsyłam do mojej wypowiedzi piętro wyżej.
Równie dobrze sam możesz zrobić taki baner i wstawić w swoim podpisie - pewnie wiesz co się z nim stanie.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning

-

Zablokowany

Wróć do „Audi A8 Klub Polska- Sprawy Klubowe”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl