części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[D3 03-05r.] Poszukiwana A8 w Krakowie do obmacania

Linkownia, ciekawostki, pogawędki nie tylko związane z Audi A8 i nie tylko związane z motoryzacją.
bart89
Forum Audi A8
Forum Audi A8

[D3 03-05r.] Poszukiwana A8 w Krakowie do obmacania

Post autor: bart89 » 15 gru 2013, 08:46

Hej,
Mam nadzieję że w dobrym miejscu piszę, mianowicie poszukuje kogoś kto mógłby w okolicach Krakowa udostępnić swoje cudo na "badanie organoleptyczne" - mam na myśli obmacanie z wewnątrz i zewnątrz auta czystymi kończynami. Dojadę gdziekolwiek no i właściwie to kwestia 20 minut. Z góry dziękuję za pomoc. Dobrodzieja nie ominie nagroda.
Pozdrawiam

Korton
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Korton » 15 gru 2013, 21:07

Jak cos moge swoja udostepnic do poogladania. Sam znam ten problem i jak zaczalem rozwazac a8, to pierwszy problem byl gdzie to ogladnac, pomacac itd.

Jedyny u mnie szkopul, ze albo mam chwile po pracy (godzina ok 16), albo wieczorami jak dzieci uloze spac, czyli od 21 mniej wiecej. Miejsce Kraków-Wieliczka.

bart89
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: bart89 » 16 gru 2013, 06:22

Piękne dzięki kolego !! ja pracuje luźno i studiuje więc czas sobie sam układam co i jak :) Jeśli możesz prześlij mi na priv telefon to zadzwonie i się umówimy. Tak jak mówię czas i miejsce dowolne :) a w ogóle to w wieliczce jest audi a8 do sprzedania w 4 ltr dieslu :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na każdy temat”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl