[D2 95 4.2PB/LPG ] Po wymianie oleju brak 4 biegu.
-
- Forum Audi A8
- tutenhamon
- Super Klubowicz
-
- Forum Audi A8
- tutenhamon
- Super Klubowicz
No właśnie dlatego prosiłem żeby przytrzymał dłużej na 4-ce może przepłuka ten syf .
Choć powiem tak , ostatnio rozbierałem swoją skrzynie która uległa awarii i śmiem stwierdzić że skrzynia była czyściutka 0- szlamu , ale właśnie na płycie a raczej w jednym z kanałów zaobserwowałem bardzo duże nagromadzenie opiłków aluminium i myślę że mogło to właśnie doprowadzić do awarii .
Choć powiem tak , ostatnio rozbierałem swoją skrzynie która uległa awarii i śmiem stwierdzić że skrzynia była czyściutka 0- szlamu , ale właśnie na płycie a raczej w jednym z kanałów zaobserwowałem bardzo duże nagromadzenie opiłków aluminium i myślę że mogło to właśnie doprowadzić do awarii .
- tutenhamon
- Super Klubowicz
-
- Forum Audi A8
Olej zmieniałem u znajomego mechanika. Podjoł się b problemu twierdząc że nie ras już to robił kiedy pracował w większym serwisie w Krakowie. teraz pracuje na swoim.
Powiedzmy że są zatkane jakieś kanały na płycie. Co mogę z tym zrobić??
Czy solidna dynamiczna wymiana oleju z tym jakimś preparatem do płukania skrzyni może pomóc??
Powiedzmy że są zatkane jakieś kanały na płycie. Co mogę z tym zrobić??
Czy solidna dynamiczna wymiana oleju z tym jakimś preparatem do płukania skrzyni może pomóc??