![]() |
![]() |
[D3 05 4.2MPI ] Jakie żarniki xenonowe polecacie.
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
[D3 05 4.2MPI ] Jakie żarniki xenonowe polecacie.
Panie i Panowie tak szukam i szukam i stwierdzam że jest dużo tematów ale nic konkretnego. <niewiem>
Zaczynam powoli rozglądać się za żarnikami do mojej kruszyny ,bo jeden z żarników zaczyna już delikatnie zmieniać barwę na błękitną.
Co polecacie i gdzie kupić żeby się na kiepską podróbkę nie władować.
Zaczynam powoli rozglądać się za żarnikami do mojej kruszyny ,bo jeden z żarników zaczyna już delikatnie zmieniać barwę na błękitną.
Co polecacie i gdzie kupić żeby się na kiepską podróbkę nie władować.
- 123mielony
- Super Klubowicz
-
- Super Klubowicz
Robiłem D2 do sprzedania i żarniki osram jakie w niej były zaczeły juz podupadać , więc zakupiłem jakiś M..coś tam na alledrogo chyba coś koło 60 dych od sztuki i powiem Ci że lepiej świecą niż te osramy które kosztowały tyle co półroczny zapas wódki. D2 jeździ mi sie na nich tak samo dobrze jak D4jacek pisze:Tak jak napisał kolega powyżej zestaw Osram cool blue 2 żarniki powinien kosztować 400zł - 500zł . Żarniki w cenie poniżej 100zł za sztukę lepiej odpuścić.
Złego diabli nie biorą ...
Pewnie ze swoim autem tutaj będę mało popularny ale ja rok temu kupiłem na próbę jakąś chińszczyznę 6000K za niecałe 50pln za sztukę i muszę powiedzieć, że jestem pozytywnie zaskoczony - błędów zero, przetwornica nie padła, zapłonik nie padł, moduł sterujący nie padł.
I tak jak opon chińskich kupować nie zamierzam tak żarniki chinole kupiłem i muszę powiedzieć, że nie czuję się z tym gorzej bo spełniają swoje zadanie na równi z innymi markowymi.
I tak jak opon chińskich kupować nie zamierzam tak żarniki chinole kupiłem i muszę powiedzieć, że nie czuję się z tym gorzej bo spełniają swoje zadanie na równi z innymi markowymi.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
- 123mielony
- Super Klubowicz
Damian a masz może jakieś dane co ta za żarniki masz?FOSS pisze:Pewnie ze swoim autem tutaj będę mało popularny ale ja rok temu kupiłem na próbę jakąś chińszczyznę 6000K za niecałe 50pln za sztukę i muszę powiedzieć, że jestem pozytywnie zaskoczony - błędów zero, przetwornica nie padła, zapłonik nie padł, moduł sterujący nie padł.
Niestety NoName więc nie mam co polecić.123mielony pisze:Damian a masz może jakieś dane co ta za żarniki masz?
Tak sobie jeszcze przypomniałem.....
Po zakupie tych chinoli jeden z żarników padł mi po miesiącu.
Zakupu dokonałem selekcjonując towar i sprzedawców - firma na terenie Warszawy więc z uwalonym żarnikiem pojechałem do sprzedawcy, wymieniono mi bezpłatnie na nowy i ten świeci aż do dziś.
Sprzedawca tłumaczył, że może się trafić jakiś egzemplarz wadliwy - on nie ma na to wpływu ale z wymianą na nowy nie robił żadnego problemu.
Na szczęście nie kupowałem tego wysyłkowo - z rozmysłem wybrałem sprzedawcę jak najbliżej siebie a zakupu dokonałem na fakturę co by mi dowód zakupu nagle nie zaginął.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
-
- Super Klubowicz
Na pewno będą wpadać w fiolet .chicken20091986 pisze:A co myślicie na temat żarników 10000k montował ktoś
W tym linku jest pokazane , jaka barwa przy ilu luksach ( chyba dobrze to napisałem

http://www.wojtmar.pl/sklep/index.php?p ... zetwornice
Nie ma to jak 4.2 Quattro 
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.

Ps:

-
- Super Klubowicz
-
- Super Klubowicz
Bardziej to wizualne , Najlepsza opcja to około 4000K , daje ładne światło i poświatę błękitu .chicken20091986 pisze:w jakim celu robią te wysokie opcje np . 12000K itp
Nie ma to jak 4.2 Quattro 
Ps:

Ps: