[D2 96 3.7PB/LPG ] 5HP CJZ - pierwszy bieg przeciąga
- tutenhamon
- Super Klubowicz
witam ponownie.jednak skrzynia była. pojechałem wymienić olej w skrzyni spuścił olej czarne strasznie zobaczyłem filtr ze oryginalny to już szykowałem się na ała zalał oleju odpaliliśmy by dolać a tu zamiast oleju wraca piana spuściliśmy olej czarny jak h.j filtr był lekko zagięty możne temu pompa nie możne zassac.nowy filt i olej. i to samo pojechałem kawałek slabo ciagnal.i co autobusem do domu.na pewno pompa i konwekter a i moze wsio do wymiany.mialem startować na wczasy możne by po drodze sie rozleciala.gdybanie pare tysiakow nie moje :shock:
Witam, chciałbym odświeżyc temat.
Z moją skrzynią zaczął się podobny problem.Nie chce przełączyc np z 3 na 4 ,dopiero gdy docisnę gazu i podskoczą obroty przeskoczy na wyższy bieg, dzieje się to na zimnym silniku .Zauważyłem to wczoraj. I jeszcze jeden dziwny objaw.A mianowicie gdy odpalam wystudzone auto i wrzucam na bieg słyszę jakby dziwny sztrzał w głośnikach i przestaje radio dziłac.Dzieje się to na chłodnym silniku przy zmianie biegów najczęściej na R.Muszę radio wyłączyc przyciskiem i z powrotem włączyc.
Dziękuje z góry i pozdrawiam
Z moją skrzynią zaczął się podobny problem.Nie chce przełączyc np z 3 na 4 ,dopiero gdy docisnę gazu i podskoczą obroty przeskoczy na wyższy bieg, dzieje się to na zimnym silniku .Zauważyłem to wczoraj. I jeszcze jeden dziwny objaw.A mianowicie gdy odpalam wystudzone auto i wrzucam na bieg słyszę jakby dziwny sztrzał w głośnikach i przestaje radio dziłac.Dzieje się to na chłodnym silniku przy zmianie biegów najczęściej na R.Muszę radio wyłączyc przyciskiem i z powrotem włączyc.
Dziękuje z góry i pozdrawiam
Maciek