![]() |
![]() |
![]() |
[D2 preFL ALL ] Czy da się zrobić przekładkę nawigacji
- Simone331
- Super Klubowicz
Długo szukałem, ale żaden odpowiedni temat nie wpadł mi w oko. Gdzieś tu czytałem, że da się wszystko przełożyć z tym, że poliftowy panel klimatronika nie będzie włączał sprężarki klimy. Trzeba chyba jakiś myk tam zrobić, ale pewności nie mam.matekk pisze:Witam. Wczoraj bylem u goscia po czesci I strasznie mnie zaciekawil Panel z klimatronika poniewaz byl z lifta a autko prefl. Ciekawe co bylo tam przeeobione ze to chodzilo, Pojade tam za dwa tygodnie i sprawdze czy rzeczywiscie to pasuje:-) Panel poliftowy o niebo lepiej wyglada:-) Moze na forum juz ktos to rezal?

Przy poszukiwaniach wpadł mi w oko fajny temacik. Może Cię zainteresuje.

http://www.a8team.pl/przerobiony-klimat ... fl&start=0
- Simone331
- Super Klubowicz
- pioter
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1998
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Imię: Piotr
-
- Forum Audi A8
-
- Super Klubowicz
Odezwij się do mnie na PW to Ci dam gotowy wycięty panel drewniany. Do podłączenia będziesz jeszcze potrzebował antene gps i kabel navi 26max jak chcesz aby navi działało. Zmieniarka CD z kablem lub zrobić tak jak ja mam czyli DVB-T i masz mp3 i dvd i TV :mrgreen:
Navi najlepiej z A6, z A8 lift żadne kable nie są potrzebne, czyba że od zmieniarki jak masz zamiar montować.
Navi najlepiej z A6, z A8 lift żadne kable nie są potrzebne, czyba że od zmieniarki jak masz zamiar montować.
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
- robertas
- Super Klubowicz