Witam
Przedstawię wam mój kredens
Audi S8 D2 1997
silnik:4,2Bp nie zagazowany
skrzynia : Manual
W wyposażeniu to oprócz standardu
-solar
-recaro z pełną elektryka kanapy tylnej również
-pamięć fotela
-boczne roletki w drzwiach
Ogólnie szukałem Audi A/S 8 po paru miesiącach poszukiwań myslałem że normalnych aut już niema . Z racji mojej pracy ( częste wyjazdy służbowe ) mogłem trochę samochodów obejrzeć w róznych częciach kraju. Opowiadacze którzy chcą sprzedać auto mowią same superlatywy Natomiast jak sie pojawiasz na miejscu to są święcie przekonani że mają 100% igłę do sprzedania heheheh .
A teraz do sedna podjechałem do Białej Podlaskiej zobaczyć obecną moją eSe . I tu zonk :lol: Gość normalny i auto ok. po krótkiej rozmowie decyduję się na jazdę testową Wrażenia pozytywne dzwięk z tłumika ( lekko zmodyfikowany) powala ,na mojej twarzy BAnan . Po jeździe testowej szybkie oblukanie samochodu . Podchodze do goscia i mówię że jestem zdecydowany Gość w soku mówi już tak szybko :mrgreen:
Z racji tego że byłem sam ,mowie że spiszemy zaliczkę i do końca tygodnia przyjade po nią .Gość nie wruszony podaje mi rękę i mówi "To jest wazniejsze od umowy SLOWO "
Ok. odjechałem uchchany po uszy żewkońcu znalazłem samochód jaki szukałem . ALe po jakś 200 kmod miejsca spotkania mówie sobie , Baranie trzeba było spisać tą umowę bo przyjedzie jakiś inny gość da wystawioną cene i pojedzie . WHHHH trochę się potem wkór.... na siebie . Ale całe szczęście wszytko dobrze się skończyło Gość okazał się godnym partnerem w interesie .
Z racji tego że są rysy na masce ,dachu i klapie są plany na mody .
Myślę nad Plasti dipem blaze ten niebieski do tego przyciemnić szybki i czarne fele