za te pieniądze co piszesz to już dwie W12 stoją na allegro od cho cho... i ciut ciut... z lepszym wypasem! Teraz już ich cena spadła jak pamiętam do około 26-28tyś i też nikt się nie zabija o nie..! Facet trochę przesadził z cenągryzzli pisze:Jak weźmie u nas 35 tys to Max i to musi trafić na napalenca
![]() |
![]() |
![]() |
[ - ] Ciekawe Audi A8 - allegro, mobile, ebay
-
AMSTAFF
-
gryzzli
- Forum Audi A8

-
Kamilson100
- Forum Audi A8

-
gryzzli
- Forum Audi A8

-
Gość
-
Kamilson100
- Forum Audi A8

Najwidoczniej musi się trafić na to klient, myślę że te Ski za ponad 35tyś będą czekać na niego jeszcze kilka miesięcy jeśli nie dłużejgryzzli pisze:Myślę ze za piękną ese 35 to nic dużo i esa ma większą wartość na rynku wtórnym niż w12.Trzeba też zaznaczyć ze uczciwą d3 można znajsc za około 45-50pln więc cena 35 s8 d2 lub jest jak najbabardziej rozsądna.
-
gryzzli
- Forum Audi A8

-
AMSTAFF
Oj wcale tak być nie musi. Wezmy pod uwagę ze jest to tez martwy sezon na sprzedawanie aut. Znajdzie sie klijent i na d2 za 35tyś!Kamilson100 pisze:Najwidoczniej musi się trafić na to klient, myślę że te Ski za ponad 35tyś będą czekać na niego jeszcze kilka miesięcy jeśli nie dłużejgryzzli pisze:Myślę ze za piękną ese 35 to nic dużo i esa ma większą wartość na rynku wtórnym niż w12.Trzeba też zaznaczyć ze uczciwą d3 można znajsc za około 45-50pln więc cena 35 s8 d2 lub jest jak najbabardziej rozsądna.
Ja mam na oku pewną d3 z poczatku produkcji... za cene taką ze wiekszosc tutaj obecnych pewnie by sie po glowie popukała... Niestety do połowy lutego nie mogę po nią sie wybrac i obawiam sie ze zniknie do tego czasu
-
AMSTAFF
-
gryzzli
- Forum Audi A8

Ja ostatnio przeglądam ogłoszenia d3 do 50tys dla kolegi i nic ciekawego nie widziałem w PL do sprzedaży nie licząc jednej srebrnej z bitym tylnym blotnikiem o którą pytałem na forum i jednej w12 o którą też pytałem ale tu znowu cena doszła by do 70tys więc też odpadła mimo że na fotach auto zacne.Ciekawe więc które Ty sobie upatrzyles i jeszcze nie wymaga inepekcji więc auto musi Ci być dobrze znane.
-
AMSTAFF