za te pieniądze co piszesz to już dwie W12 stoją na allegro od cho cho... i ciut ciut... z lepszym wypasem! Teraz już ich cena spadła jak pamiętam do około 26-28tyś i też nikt się nie zabija o nie..! Facet trochę przesadził z cenągryzzli pisze:Jak weźmie u nas 35 tys to Max i to musi trafić na napalenca
[ - ] Ciekawe Audi A8 - allegro, mobile, ebay
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
Najwidoczniej musi się trafić na to klient, myślę że te Ski za ponad 35tyś będą czekać na niego jeszcze kilka miesięcy jeśli nie dłużejgryzzli pisze:Myślę ze za piękną ese 35 to nic dużo i esa ma większą wartość na rynku wtórnym niż w12.Trzeba też zaznaczyć ze uczciwą d3 można znajsc za około 45-50pln więc cena 35 s8 d2 lub jest jak najbabardziej rozsądna.
Oj wcale tak być nie musi. Wezmy pod uwagę ze jest to tez martwy sezon na sprzedawanie aut. Znajdzie sie klijent i na d2 za 35tyś!Kamilson100 pisze:Najwidoczniej musi się trafić na to klient, myślę że te Ski za ponad 35tyś będą czekać na niego jeszcze kilka miesięcy jeśli nie dłużejgryzzli pisze:Myślę ze za piękną ese 35 to nic dużo i esa ma większą wartość na rynku wtórnym niż w12.Trzeba też zaznaczyć ze uczciwą d3 można znajsc za około 45-50pln więc cena 35 s8 d2 lub jest jak najbabardziej rozsądna.
Ja mam na oku pewną d3 z poczatku produkcji... za cene taką ze wiekszosc tutaj obecnych pewnie by sie po glowie popukała... Niestety do połowy lutego nie mogę po nią sie wybrac i obawiam sie ze zniknie do tego czasu
Ja ostatnio przeglądam ogłoszenia d3 do 50tys dla kolegi i nic ciekawego nie widziałem w PL do sprzedaży nie licząc jednej srebrnej z bitym tylnym blotnikiem o którą pytałem na forum i jednej w12 o którą też pytałem ale tu znowu cena doszła by do 70tys więc też odpadła mimo że na fotach auto zacne.Ciekawe więc które Ty sobie upatrzyles i jeszcze nie wymaga inepekcji więc auto musi Ci być dobrze znane.