Do oceny 17'' ''Lustro'' Nowy Projekt 19'' tomason
Niechcę sie chwalić ale jak sprzedawałem swoją lalkę na fabrycznych 17" to wyglądały również jak na lusterko i nigdy nie używałem polerek poza tą ręczną z pastą nabłyszczającą. Po kilku tygodniach kolega który kupił lalę ode mnie zadzwonił i poprosił o przepis na tak ładnie utrzymanę fabryczne felgi jaki i czarna tapicerke skórzaną. A przepis był prosty: dwa razy w miesiący szmateczka fele na połysk bez zdejmowania z auta i ze dwa razy tapicerkę w sezonie wazelina kosmetyczną natłuszczanie i nabłyszczanie. I tylko tyle. Troszeczkę serca i miłej pracy. Tylko tyle.
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
Oj nie do końca na jedno,bo pracy jest duuuuuużo więcejcela pisze:Wszystko zależy od stopu z jakiego jest zrobiona felga monoblocki są z dodatkiem magnezudlatego tak pięknie wyglądają. Po piaskowaniu będziesz musiał wytrzeć to na równo czyli żeby było płaskie i nie miało żadnych kropek, tak naprawdę to na jedno wychodzi
-
- Forum Audi A8
Jak Ci starczy cierpliwości, sił i wytrwałości spróbój to zrobić sam...Grain pisze:Panowie w tamtym roku dałem do piaskowania i malowania, teraz chciałbym sporoać same fronty na lustro jak tego dokonać bo w mojej mieścinie nikt tego nie chce się podjąć
[url=http://images64.fotosik.pl/602/618a806c1558e608.jpg]Obrazek[/URL]
Usługowy koszt wypolerowania ręcznego zaczyna się od 200zł za koło,ale piaskowane napewno drożej...