[ TRÓJMIASTO ] ZDJĘCIA ;) Spot Trójmiasto 24.01.09.
Witam wszystkich po długim czasie. Piszę, ponieważ ostatnio jak widziałem się ze SMOLIM stwierdziliśmy, że pora pomyśleć nad jakimś SPOTEM. Wiosne idzie pogoda coraz ładniejsza, więc po mału możemy zacząć coś planować. Takżę chętnie poznam jakieś fajne praopozycje odnośnie miejsca i czasu. To do boju Pzdr !!!
siema Marta rozmawiałem z Rafałkiem żeby zrobić zlocik w krawczykach u moich rodziców w gospodarstwie agroturystycznym 17.04.2010 co wy na to? oczywiscie 2 dniowy www.agroturystykabartoszyce.pl czekam na odpowiedz. Pozdro
kolego jesli tyczy sie to wszystkich to sie pisze :mrgreen:labul82 pisze:siema Marta rozmawiałem z Rafałkiem żeby zrobić zlocik w krawczykach u moich rodziców w gospodarstwie agroturystycznym 17.04.2010 co wy na to? oczywiscie 2 dniowy www.agroturystykabartoszyce.pl czekam na odpowiedz. Pozdro
labul82, Jak się spodziewasz nasza odpowiedź może być tylko jedna, pod warunkiem, że nie zadziała siła wyższa jak w tym przypadku wesele znajomego 17 kwietnia! Jako, że nie możemy opuścić żadnej imprezy jestem zmuszona - "zmusić Cię" żebyś datę tę zmienił!
A więc dostępne nasze daty to 24.04 - 01.05 - 08.05 - 15.05 gdyż 22.05 - 29.05 - 05.06 - 12.06 jesteśmy również na weselach ;D Masakra ale cóż zrobić jak ma się liczną rodzinę
Noo to by było na tyle.. pozdrawiamy :-D
A więc dostępne nasze daty to 24.04 - 01.05 - 08.05 - 15.05 gdyż 22.05 - 29.05 - 05.06 - 12.06 jesteśmy również na weselach ;D Masakra ale cóż zrobić jak ma się liczną rodzinę
Noo to by było na tyle.. pozdrawiamy :-D
.....................................marta pisze:(...)
22.05 - 29.05 - 05.06 - 12.06 jesteśmy również na weselach ;D Masakra ale cóż zrobić jak ma się liczną rodzinę
nieźle się zabawiacie... wykupiliście już abonament na wytrzeźwiałce :?:
:mrgreen:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Hehe nie jeden w takim przypadku powinien... My to niepijący ;DFOSS pisze:.....................................marta pisze:(...)
22.05 - 29.05 - 05.06 - 12.06 jesteśmy również na weselach ;D Masakra ale cóż zrobić jak ma się liczną rodzinę
nieźle się zabawiacie... wykupiliście już abonament na wytrzeźwiałce :?:
:mrgreen: