A no widzisz mi na fisie wyświetlały się otwarte drzwi. Zapewne wystarczy włożyć żarówkę i powinno pomóc. W tym liczniku co założyłem z S8 do siebie nie było kontroli trakcji, założyłem żarówkę i kontrolka się pali.robertas pisze:hehe 120tysi wiecej Adrian, u Ciebie wyswietlalo ikonke otwartych drzwi???
[A8 D2 4,2 Q] Air8 US by Robertas...mini barek s84
Super wyglądają te zegary jeszcze nie widziałem takich z niebieskimi wskazówkami trzeba szafe zrobić odrazu bo na przeglądzie Ci wbiją 351tys
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
Dokładnie tak, teraz na badaniu technicznym spisują licznik i wbijają w bazę.Lukas134 pisze:trzeba szafe zrobić odrazu bo na przeglądzie Ci wbiją 351tys
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Hehe tylko On kupił licznik z dużo większym przebiegiem niż ma u siebie a tak ładnie zrobi szafe nawet na taki przebieg jak miał na starych zegarach bo jak wbiją w bazę do pc i później cofnie to już w bazie zostanie 351 tys
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
Tez tak pomyślałem i co lepsze w polerce robia jeszcze wieksza robotę Widziałem juz "surowe" ale poczekam na gotowe,po lakierowaniu to jak sie mi trafi w rece to cykne fotkę. Jak cos to szukaj Brock B35. Sa różne rozmiary oczywiście tylko poniżej 18" to sa nieco inaczej pociągnięte te ramiona(w dwóch płaszczyznach a nie jednym łukiem)lecz Ciebie interesuja raczej wieksze więc wygląd cos jak na podanej focie
Nie wiem jeszcze jak beda cenić ten model ale wiem że nie są to leciutkie koła-chyba cos na styl przedliftowych S8 (masywne)
Nie wiem jeszcze jak beda cenić ten model ale wiem że nie są to leciutkie koła-chyba cos na styl przedliftowych S8 (masywne)
Sporo juz bylo roznych dziwactw na warsztacie ale ostatnio podzialo sie srogo... Kumpel z AS malowal prosiaki, a ja cos co prosiaki wozi hehe Taki humorystyczny dodatek, w koncu dzis sobota... wujkowy C60 po tuningu, naciagane blotniki, lusterka z Mann'a, drzwi otwierane jak w syrence zeby kury mozna bylo lapac Kolor Mexican Red by Robertas