[3CITY] SPOT 10.08 godz.17 ul. Grunwaldzka 262 Gdańsk
-
- Forum Audi A8
chetny
witam
jestem nowy na forum ale chetny na spota , moj syn 4 letni tez
pozdr
maki
jestem nowy na forum ale chetny na spota , moj syn 4 letni tez
pozdr
maki
-----------
maki
A8 D2 2.5TDI QUATTRO ABT 209HP
EVO IX GT400 390HP
SILVIA S14 DRIFT SPEC 380HP
maki
A8 D2 2.5TDI QUATTRO ABT 209HP
EVO IX GT400 390HP
SILVIA S14 DRIFT SPEC 380HP
Kilka fajnych imprez było. ;-)
Niestety kilku z nas obecnie jeździ innymi modelami audi lub autami innych marek ale dalej utożsamiamy się z A8 i ich użytkownikami i poznanymi tutaj ludźmi z forum A8team.pl.
W związku z powyższym jeśli przejmie ktoś pałeczkę organizatora to my stawimy się na spocie i gdzieś tam z boku zaparkujemy swoje wozidełka bo chętnie spotkalibyśmy starych znajomych jak i nowych posiadaczy a-ósemek bo przecież te samochody nas wssystkich połączyły.
Posprzątane.
I oby mi to było ostatni raz.
Pozdrawiam
Simone331
Niestety kilku z nas obecnie jeździ innymi modelami audi lub autami innych marek ale dalej utożsamiamy się z A8 i ich użytkownikami i poznanymi tutaj ludźmi z forum A8team.pl.
W związku z powyższym jeśli przejmie ktoś pałeczkę organizatora to my stawimy się na spocie i gdzieś tam z boku zaparkujemy swoje wozidełka bo chętnie spotkalibyśmy starych znajomych jak i nowych posiadaczy a-ósemek bo przecież te samochody nas wssystkich połączyły.
Posprzątane.
I oby mi to było ostatni raz.
Pozdrawiam
Simone331
Ostatnio zmieniony 18 gru 2013, 23:02 przez SERGIO, łącznie zmieniany 1 raz.
[center]radek2109,
kwestie kalendarzy nie jest powiązana z tym tematem. uzyj wyszukiwarki i odnajdź właściwy temat
[/center]
<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Użyj <a href="http://www.a8tea
Pozdrawiam ernesto
kwestie kalendarzy nie jest powiązana z tym tematem. uzyj wyszukiwarki i odnajdź właściwy temat
[/center]
<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Użyj <a href="http://www.a8tea
Pozdrawiam ernesto
- matrose1983
- Forum Audi A8
spot
melduję chęć poznania kierowników a8
jestem z Banina,napęd quattro przyade nawet w śnierzycę
jestem z Banina,napęd quattro przyade nawet w śnierzycę