Warszawa - FOSS Motorsport
Warszawa - FOSS Motorsport
Szukającym serwisu w Warszawie i okolicach polecam kolegę FOSS znanego na tym forum całkiem dobrze.
Damian nie tylko pomaga przy samych zakupach A8/S8 wykonując profesjonalne inspekcje przed zakupem i pomagając w negocjacjach cenowych ale zajmuje się również ich serwisowaniem.
Moje obecne D3 kupowałem korzystając właśnie z jego pomocy - oględziny, badanie grubości powłoki lakierniczej, skanowanie via VCDS, jazda testowa a później rozmowy ze sprzedającym i negocjacje cenowe. W drodze po auto udało mu się jeszcze sprawdzić telefonicznie historię serwisową dzięki czemu jechaliśmy do Wrocławia doskonale przygotowani.
Od dnia zakupu auto jest pod opieką serwisową kolegi FOSS (to już zaraz rok minie) i jak do tej pory z tej opieki jestem w pełni zadowolony
Damian nie tylko pomaga przy samych zakupach A8/S8 wykonując profesjonalne inspekcje przed zakupem i pomagając w negocjacjach cenowych ale zajmuje się również ich serwisowaniem.
Moje obecne D3 kupowałem korzystając właśnie z jego pomocy - oględziny, badanie grubości powłoki lakierniczej, skanowanie via VCDS, jazda testowa a później rozmowy ze sprzedającym i negocjacje cenowe. W drodze po auto udało mu się jeszcze sprawdzić telefonicznie historię serwisową dzięki czemu jechaliśmy do Wrocławia doskonale przygotowani.
Od dnia zakupu auto jest pod opieką serwisową kolegi FOSS (to już zaraz rok minie) i jak do tej pory z tej opieki jestem w pełni zadowolony
Każdy kto miał kontakt z FOSSem potwierdzi Twoje słowa.
Ja również polecam jego osobę / wiedzę / chęć pomocy / serwis.
Podpisuję się pod tym rękoma i nogami.
Pozdrawiam, Druss.
Ja również polecam jego osobę / wiedzę / chęć pomocy / serwis.
Podpisuję się pod tym rękoma i nogami.
Pozdrawiam, Druss.
Ostatnio zmieniony 06 sty 2014, 22:30 przez Druss, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja także polecam FOSSA !! bardzo profesjonalne podejście do sprawy ! Kilka razy korzystałem z jego usług i jestem bardzo zadowolony
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Podziękował za dobre słowo koledzy
A poniżej taki tam smaczek z moich serwisowych przypadków.... S6C6 jednego z kolegów z innego forum <tjaa>
A poniżej taki tam smaczek z moich serwisowych przypadków.... S6C6 jednego z kolegów z innego forum <tjaa>
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
-
- Super Klubowicz
Rozcinałes ten kolektor? Bo tamte klapki to tez porazka..FOSS pisze: A poniżej taki tam smaczek z moich serwisowych przypadków.... S6C6 jednego z kolegów z innego forum <tjaa>
Obrazek
To akurat fura od nas z forum.
Masz problem z autem? Zapraszam:
Magnice ul.Kwiatowa 1
10km od Wrocławia
Magnice ul.Kwiatowa 1
10km od Wrocławia
Tego kolektora w tym aucie akurat nie rozbierałem.szeryfisch pisze:Rozcinałes ten kolektor? Bo tamte klapki to tez porazka..
Ja walczyłem z przepustnicami, wyciekami płynu chłodzącego i jeszcze kilkoma innymi usterkami jak np. z nie działającym od półtora roku nagłośnieniem.
Niestety oglądając auto można odnieść wrażenie, że ci co przede mną tam dłubali niezbyt przykładali się do swojej roboty
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
Lowrider od Audi czyli D3 przed wymianą kompresora zawieszenia