NewGuy pisze:Kurcze, głupia sprawa.... już wiem co jest przyczyną że nie paliło się światło w kabinie... aż głupio mówić
Nikt nie jest alfą i omegą każdy całe życie nabiera doświadczenia

i czasami błahe sprawy dla mnie czy dla Ciebie dla innych mogą być wielką niewiadomą

od tego jestesmy:
-pomagać
-wspierać
-wytłumaczyć
-uczyć się
W autach typu D2 po uzbrojeniu alarmu jest możliwe otworzenie drzwi od wewnątrz. Natomiast w D3 nie wiem ale podejrzewam że nie. Brat posiada Leona 05r i alarm jak się uzbroi umożliwia tylko otworzenie drzwi kluczykiem bądź z pilota. Jest z kolei możliwość odblokowania po przez naciśnięcie przycisku na drzwiach ( otwórz cz ) Jeśli natomiast alarm uzbroi się w tryb napadowy odłącz klamki, przycisk otwarcia na drzwiach i czeka aż odblokuje go kluczyk z pilota. My chcieliśmy się dostać przez trójkątną szybę, niestety pękła. Alarm się dozbroił i zablokował wszystko. Trzeba było albo bić szybę kierowcy albo jakimś cudem wyciągnąć kluczyki ze stacyjki. Po kilku godzinach przy -25 stopniach mrozu udało nam się sięgnąć kluczy i otworzyć auto. Szyba poszła do wymiany.
Tak więc do puki nie zrobisz tego dobrze jest mieć drugi kluczyk przy sobie, Ja mam zawsze przy sobie kluczyki od domu w kieszeni więc chyba dorobię sobie sam grot na nieszczęśliwy wypadek. tfu tfu tfu
Ale jak włożysz już kluczyk do stacyjki i przekręcisz zapłon to nawet przy uszkodzonym mikro alarm nie powinien się uzbroić ( nie powinien ale... no właśnie elektryka i różnie może być )