[D3 ALL ] Światła do jazdy dziennej
ogólnie spora moc ale to jest tak naprawdę 10 diod tylko po 5W wiec na pewno nie da to tyle światła co normalna żarówka H7 w drogowych. Moim zdaniem brak szans. Gdyby jedna dioda miała 50W to tak ale nie kilka malych po 5W to tylko bardziej zabieg marketingowy dla mnie iz calosc ma 50W. I nawet w opisie jest ze to tylko DRL lub przeciwmgielne. Chyba, że chodzi ci tylko o to aby DRL były dosyć mocne
www.guziqscars.pl renowacja skór
guziqs, Jak masz jakiś skan jak to podłączyć to byłbym wdzięczny bo może u siebie bym to zmajstrował jakby nie było dużo roboty
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
guziqs, oki a sam działałeś powiedz czy komuś zlecałeś?? bo ja jak sam będę potrafił zrobić to założę, ale jak dużo kablologii to mogę nie dać rady
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
No dokładnie chodzi mi o moc dla DRL, jako drogowe to nie spełnią swojego zadania. Do drogowych czy to mijania na ledach to musi być chyba jakaś optyka zastosowana żeby spełniało to swoją funkcję.guziqs pisze:Chyba, że chodzi ci tylko o to aby DRL były dosyć mocne
Miałem tą modyfikację odłożyć na lato, ale nie wytrzymałem i zamówiłem ledziki
W weekend się pobawię.
No daj ten skan podłączenia bo jedyne czego nie wiem to skąd brałeś + po przekręceniu zapłonu. Jest on na którymś pinie w lampie?
Części kupowałeś na Alle.... ?guziqs pisze:może się przyda użytkownikom. Ja zakupiłem moduł dziennych do A8 ( koszt 60 zł ) + żarówki LED H7 + rezystory 20W + trochę pracy i efekt jest na fotkach poniżej. Swiatła załączają się po przekręceniu zapłonu, gdy włączymy normalne światła, dzienne same gasną. NA pewno jest to alternatywa dla przeróbek za ok 1500 zł. pozdrawiam
😎NIC NIE KLEI SIĘ JAK QUATTRO👍
moduł załatwił mi znajomy z Bydgoszczy firma xenartz bydgoszcz i wysyłka. Możecie się powołac na GUZIQSCARS gwarantuje jakiś rabat A ledy rezystory no to allegro. Wieczorkiem zrobie skan dla Was
www.guziqscars.pl renowacja skór
Zapalają się razem z drogowymi?... a po co?guziqs pisze:dokladnie drogowe zostaja nam tylko w ksenonie + wiadomo ledy też się wtedy zapalają w H7 gd włączamy długie, ale nie oszukujmy się nie miażdzą moca swego świecenia...
to jakaś mała niedoróbka się "wkradła"
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
FOSS, chyba nie :-) bo drogowe w d3 swieca z 4 lamp i u Ciebie zostal tylko bi xenon na soczewce bo dlugie wewnetrzne zastapiles dziennymi. Tu dzienne sa a dodatkowo jak wlaczasz dlugie to te tez sie zapalaja jak normalne. Moze az tak nie n pomagaja jak seryjne ale mysle ze tez nie przeszkadzaja :-)
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
Poczekamy zobaczymy co wrzuci Nam kolega :-) coming/living home mamy w halogenach na dole :-)
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6