zobacz, że będzie się otwierać przy włączonym silniku......masz prawdopodobnie mały prąd na aku :-PMarkus pisze:I... POMOGŁO!!! ..............na jeden dzień:(
[D3 ALL ] Elektryczne zamykanie klapy
Sprawdźcie kody wyposażenia, bezpieczniki i zajrzyjcie we wnękę bagażnika po prawej stronie. Jeśli wszystko jest ok, to trzeba wymienić siłowniki (uwaga - dobrać z odpowiednim momentem).majkaistefan pisze:Witam!
A u mnie chyba toto jest ale napewno nie dziala.Zeby otworzyc klape trzeba dosc duzej sily.Gdzie zaczac szukac?
Majka.
Bądź dobry jak chleb.
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
piekne dzieki!!!mario_555 pisze:Z prawej ma być słabszy <okioki>krzysztof 1959 pisze:Siemka, podepne sie pod temat, piszecie o silownikach, jeden mocniejszy, drugi slabszy, ale po ktorej stronie jest silniejszy, a po ktorej slabszy, by ulatwic: przy silniku napedu klapy, czyli z prawej strony, ma byc ktory?
narka
Koleżanka ETKA mówi tak :krzysztof 1959 pisze:piekne dzieki!!!mario_555 pisze:Z prawej ma być słabszy <okioki>krzysztof 1959 pisze:Siemka, podepne sie pod temat, piszecie o silownikach, jeden mocniejszy, drugi slabszy, ale po ktorej stronie jest silniejszy, a po ktorej slabszy, by ulatwic: przy silniku napedu klapy, czyli z prawej strony, ma byc ktory?
narka
* Przy wyposażeniu w elektryczny silnik podnoszenia klapy :
4E0 827 551 C - strona lewa
4E0 827 552 C - strona prawa <papapa>
czy dobrze rozumiem, jeżeli nie ma elektrycznej klapy w standardzie to dołożenie jest proste i to w kwocie np. 1.5tysJIMM pisze:nie przesadzaj :mrgreen: ,najdroższy jest silnik no i ważny jest włącznik a reszta tu bułka z masłem :-Pshaqal pisze:to przedział 1000-1500zł.
nie trzeba wymieniać klapy?
Tak, dobrze rozumieszLUKAS pisze:czy dobrze rozumiem, jeżeli nie ma elektrycznej klapy w standardzie to dołożenie jest proste i to w kwocie np. 1.5tysJIMM pisze:nie przesadzaj :mrgreen: ,najdroższy jest silnik no i ważny jest włącznik a reszta tu bułka z masłem :-Pshaqal pisze:to przedział 1000-1500zł.
nie trzeba wymieniać klapy?
i jak dobrze poszukasz to 1K nie przekroczysz <hura>