Dzisiaj akurat wszystkie graty zamówiłem wraz z siłownikami itd. W poniedziałek ma być u mnie wszystko bo dopiero silnik dotrze

![]() |
![]() |
![]() |
I mnie wydawało się że nie, ale niedawno zamawiałem moduł komfortu dla siebie bo wydaje mi się, że mój dostał głupawki i ze sklepu zadzwonił facet z pytaniem czy wiem co kupiłem, bo do audi są takie części z różnymi oznaczeniami. Po rozmowie stwierdził, że ok, jakieś tam pojęcie mam, ale zapytał, czy w aucie jest elektrycznie otwierana/zamykana klapa - stąd moje zdziwienie.Lukas134 pisze:pebo, a cholerka wieu JIMMa tyle czasu chodziło i nic się nie działo to raczej się nie różni
wpinamy pod moduł komfortu kodujemy i chodzi
Dzisiaj akurat wszystkie graty zamówiłem wraz z siłownikami itd. W poniedziałek ma być u mnie wszystko bo dopiero silnik dotrzeJutro mają przyjść siłowniki, tez jutro max piątek przycisk ramka, wtyczki, a w poniedziałek silnik, kabel z bezpiecznikiem kupiony i trochę kabli z wiązki leży czeka
więc w przyszły weekend już powinno wszystko działać bo dopiero pod koniec tyg będę miał dostęp do VCDSa
oczywiście, że wystarczy ale takie "druciarstwo" w A8 ?Lukas134 pisze:mario_555, a nie wystarczy zwykły kabelek z bezpiecznikiem ??