Kolego Zaker, proszę o zmianę treści w podpisie, w szczególności ostatniego słowa.
Pozdrawiam
Simone331
[D2 ALL ] Adapter mp3 zamiast zmieniarki
No weź nie podpowiadaj.... daj się chłopakom wykazaćmaciu pisze:napisz im od razu żeby szukali w A8 (nie A8Q) w katalogu wyposażenia
w podopcji CD changer
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
-
- Forum Audi A8
preston81 pisze:czytałem że polecają tu to niby to oryginał audi ale sprawdzałem w aso smiali się że ktos jest takiego zdania poniewaz oni pod tym urządzeniem się nie podpisuja i nie wiedzą co to jest
link :
http://allegro.pl/audi-vw-phatbox-20-gb ... 89345.html
ściemę wala ale ja kupowałem tego phatboxa u nich ponad 2 lata temu
i do tej pory wszystko działa wyśmienicie
Marcin
A ja to mam i sobie chwalę Jakość dźwięku dobra (zależna oczywiście od stopnia kompresji samego pliku) jedyny minus to fakt że w jednym katalogu (płycie) można wrzucić tylko 99 kawałków. (co i tak daje nam 594 utwory )
Fajną sprawą jest że działa naprzemiennie z ori zmieniarką (wpinane jest przez przejściówkę do radia a do przejściówki wpina się fabryczną zmieniarkę i co drugie wywołanie zmieniarki odpala się inna)
Jedyny minus to słychać minimalnie "wizg" od silnika (ale masę złapałem z radia, muszę to przepiąć i zobaczyć jak będzie ewentualnie filtr wrzucić) ale słychać go tylko albo przy bardzo cichych kawałkach albo w momencie ciszy między utworami