![]() |
![]() |
[A8 D2 4,2 Q] Air8 US by Robertas...mini barek s84
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Nie no... temat 11 z tym et jednoznacznie odpuszczam
przespalem sie z tym na spokojnie i cisnienie ze mnie ulecialo
ta felga za duzo by wystawala
[ Dodano: 2014-03-05, 15:12 ]
Z racji ze musialem przetoczyc tarcze, zajalem sie troche porzadkiem z zaciskami itd... Szalu nie ma, poki co trzeba dojechac tarcze i klocki, a potem zmiana na inny zacisk
![Obrazek]()

[ Dodano: 2014-03-05, 15:12 ]
Z racji ze musialem przetoczyc tarcze, zajalem sie troche porzadkiem z zaciskami itd... Szalu nie ma, poki co trzeba dojechac tarcze i klocki, a potem zmiana na inny zacisk

beyer28, wiesz co do wies tuningu mozesz miec takie zdanie
Mi sie czerwony podoba i co do Twojej rady do wyczyszczenia w polysk... Jak mi wyczyscisz zeliwo w polysk ktory sie utrzyma stawiam Ci litra Finlandii 
A tak pozatym... mam pelne felgi i zaciski malo co widac...
wiec trzeba zajrzec zeby cos dostrzec... Wiec pytanie po co tak sie z tym bawilem... a bo lubie miec czysto i schludnie, nawet wtedy kiedy ja tylko wiem ze tak to wyglada 
Lukas134, no dzieki za pochwale
na zywo wyglada calkiem ladnie, a czym malowalem... Biorac pod uwage mnogosc moich eksperymentow z farbami i zaciskami... tym razem jest bordowy metallic 

A tak pozatym... mam pelne felgi i zaciski malo co widac...

Lukas134, no dzieki za pochwale

robertas, ale farba jakaś specjalna do zacisków czy zwykła ??
ja kiedyś malowałem MOTIPEM bodajże 
Bo ja w D3 też chcę przy zmianie tarcz klocków odświeżyć zaciski
i dumam nad kolorem bo do mojej czerwony średnio pasuje, dumam na żółtym bądź taki jest blady pomarańcz
przez moje felgi będzie mocno zaciski widać
i zastanawiam się jaki kolor, jak nie taki oczojebny to klasyczny czarny zawita 

Bo ja w D3 też chcę przy zmianie tarcz klocków odświeżyć zaciski

Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce a8team.pl
Wiesz pomimo tego, że jest to pomalowane na czerwono, to w żaden sposób nie uwłacza Tobie. Wręcz przeciwnie jestem pod wrażeniem fachowości, bo wiem, że musiało to kosztować sporo czasu i zaangażowania <okioki>
Fakt z tym błyszczącym to może trochę przesadziłem aczkolwiek ostatnio czyściłem na szybko u siebie tył, przy okazji wymiany zestawów naprawczych i powiem Ci, że nawet nieźle to wyszło i naprawdę już nie wiele brakuje do jakiegoś tam połysku.
Myślę, że za litra finlandii byłoby do ogarnięcia
Fakt z tym błyszczącym to może trochę przesadziłem aczkolwiek ostatnio czyściłem na szybko u siebie tył, przy okazji wymiany zestawów naprawczych i powiem Ci, że nawet nieźle to wyszło i naprawdę już nie wiele brakuje do jakiegoś tam połysku.
Myślę, że za litra finlandii byłoby do ogarnięcia

beyer28, spoko, kazdy ma inny gust 
Korzystajac z wolnej soboty, skonczylem tyl
Z racji tego ze wymienialem podpore walu bo byla juz zmeczona zyciem...
zaczalem swoj drugi projekt wydechu tak dla fun'u
Foto dla Lukasza jak wyglada z felga
A to spy foto nowego projektu
I juz wyprzedzajac pytania, czy bedzie glosno... jest glosno 
![Obrazek]()

Korzystajac z wolnej soboty, skonczylem tyl

zaczalem swoj drugi projekt wydechu tak dla fun'u

Foto dla Lukasza jak wyglada z felga

A to spy foto nowego projektu